Pastoe FM03 fauteuil

De Pastoe FM03 fauteuil is een echte designklassieker!

  • Strak en minimalistisch design
  • Eiken frame en zwart stalen onderstel
  • Past in vrijwel ieder interieur
  • Verkrijgbaar in diverse stofsoorten en kleuren

€ 850,00
Vanaf € 850,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Pastoe FM03 fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Cees Braakman, 1953

De FM03 fauteuil maakt al een geruime tijd onderdeel uit van de rijke design geschiedenis van Pastoe. De stoel is in 1953 ontworpen door Cees Braakman. Hij was destijds de hoofdontwerper van Pastoe. Hij liet zich voor de fauteuil inspireren door de innovatieve, moderne stijl en hij maakte gebruik van diverse nieuwe meubelmaterialen. De Pastoe FM03 is een moderne, minimalistische fauteuil die in vrijwel ieder interieur past!

De fauteuil FM03 zelf samenstellen
De fauteuil is voorzien van een eiken frame en een zwart stalen onderstel. Voor de bekleding heeft u de keuze uit diverse stofsoorten en kleuren. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Pastoe FM03 fauteuil samen te stellen.

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte)
78 x 52 x 75 cm

Artikelnummer296874
Pastoe

Pastoe

Het in 1913 opgerichte Pastoe begon als een winkel waar hoofdzakelijk stoelen werden verkocht. Door de jaren heen veranderde de focus van het bedrijf en kwam het accent steeds meer te liggen op opbergmeubelen onder het motto; "The Storage Of Your Life". De tafel- en stoelencollectie complementeren het assortiment van Pastoe.

Cees Braakman

Cees Braakman

Cees Braakman wordt gezien als een van de meest invloedrijke ontwerpers van Nederland. Al vroeg begon Braakman voor Pastoe te werken waarna hij 11 jaar later het stokje overnam van zijn vader als hoofd van het ontwerpteam. Functionaliteit en eenvoud stonden bij Cees Braakman hoog in het vaandel. Dit was terug te zien in zijn designs.

^