Poltrona Frau Archibald fauteuil

De Archibald fauteuil straalt elegantie uit!

  • Prachtig design van Jean-Marie Massaud
  • In verschillende ledersoorten uitvoerbaar
  • Ook als Large-versie verkrijgbaar

€ 5.808,00
Vanaf € 5.808,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Poltrona Frau Archibald fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Poltrona Frau Archibald fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer: Jean-Marrie Massaud

De Poltrona Frau Archibald heeft de perfecte vorm en vulling voor een geweldig zitcomfort. Opvallend aan deze stoel zijn de lederen plooien, die toevoegen aan het elegante uiterlijk van de Archibald. Het slanke onderstel maakt in combinatie met de brede stoel voor een bijzonder contrast.

De Archibald fauteuil is ook als Large variant verkrijgbaar. Deze stoel heeft een extra brede zitting.

    Afmetingen (LxBxH)
  • Regular: 80 x 83 x 75 cm - Zitdiepte 52 cm - Zitbreedte 53 cm
  • Large: 90 x 94 x 77 cm - Zitdiepte: 60 cm - Zitbreedte 66 cm

Artikelnummer325386
Poltrona Frau

Poltrona Frau

Poltrona Frau is een Italiaans merk dat is opgericht in Turijn in 1912. Poltrona Frau staat bekend om hun innovatieve meubels waarbij het handwerk bewaard is gebleven. Een groot aantal meubels uit de collectie van dit merk zijn producten die door de jaren heen zijn uitgegroeid tot tijdloze iconen.

^