Vitra Eames Plastic Armchair RE LAR fauteuil

Prachtig item uit de Eames Plastic Chairs collectie

  • Gemaakt van gerecycleerd post-consumer kunststof
  • Een eyecatcher in ieder interieur
  • Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

€ 555,00
Vanaf € 555,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Vitra Eames Plastic Armchair RE LAR fauteuil is te bestellen in veelvoud van 1

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Eames Plastic Armchair RE LAR fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Vitra Eames Plastic Armchair RE LAR fauteuil

De Plastic Chairs van het ongekend populaire designersduo Charles en Ray Eames behoren tot de grootste designklassiekers wereldwijd! De Eames RE LAR fauteuil wordt dan ook met trots weer gepresenteerd door Vitra. De RE LAR fauteuil is een designstuk opzich. Een compacte stoel met een ingewikkeld onderstel wat er voor zorgt dat je met deze fauteuil een echte eyecatcher in huis hebt! Vervaardigd uit gerecycleerd post-consumer plastic, afkomstig van 'Der Gelbe Sack', dragen ze bij aan het verminderen van schadelijke emissies en energieverbruik.

Afmetingen:

Totale breedte: 62,5 cm
Zitbreedte: 41 cm
Totale hoogte: 63,5 cm
Zithoogte: 25,5 cm
Totale diepte: 61 cm

Artikelnummer338481
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

Charles & Ray Eames

Charles & Ray Eames

Charles & Ray Eames worden gezien als de belangrijkste ontwerpers van Amerika, de grondleggers van modern design. Ze hebben iconische designproducten ontworpen die voor een groot deel in de collectie van het designmerk Vitra opgenomen zijn. Charles & Ray Eames groeide uit tot een begrip in de designwereld van de twintigste eeuw.

^