Zanotta Kent fauteuil

De Kent fauteuil heeft een elegant design!

  • Comfortabele loungestoel
  • Verkrijgbaar met een lage of hoge rugleuning
  • Uitvoerbaar in diverse stof- en ledersoorten

€ 2.329,00
Vanaf € 2.329,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Zanotta Kent fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design: Ludovica en Roberto Palomba

De Kent fauteuil van Zanotta heeft een elegant en simplistisch design. Deze loungestoel is verkrijgbaar met een hoge of lage rugleuning en is te bekleden in diverse stof- en ledersoorten. De draaivoet is in diverse lakkleuren at te werken. Voor optimaal comfort is Kent leverbaar met een bijpassende fauteuil.

Artikelnummer285109
Zanotta

Zanotta

Zanotta, opgericht in 1954, is in de wereld van Italiaans design één van de meest toonaangevende merken. Oprichter Aurelio Zanotta heeft door zijn inzicht en wonderbaarlijke ondernemerschap van het bedrijf vanaf de jaren '60 naam gemaakt. In een kort tijdsbestek groeide Zanotta uit tot een toonaangevend Italiaans design merk.

^