HAY AAS33 ABOUT A STOOL BARKRUK LAAG LEREN KUIP

Over HAY AAS33 ABOUT A STOOL BARKRUK LAAG LEREN KUIP
De AAS33 lage barkrukken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, leersoorten en soorten onderstel. Dit is de lage variant. Maak een keuze uit uw favoriete leersoort.
Lees meer
   

429,-
Kies een uitvoering:

* Vereiste velden

Onze voordelen?

Gratis thuisbezorgd

Snelle levering

Gratis interieuradvies

Laagste prijsgarantie

Bel ons via +31 77-358 06 68


HAY AAS33 ABOUT A STOOL BARKRUK LAAG LEREN KUIP

De lage leervariant van de AAS33 About A Stool van HAY heeft een met luxe leer bekleed zitvlak en een vierpoot onderstel in verschillende houtafwerkingen. De barkruk is mooi aan een bar in de keuken, op zondagochend van een lekker ontbijt genieten of vrijdagavond met wat vrienden en vriendinnen aan de bar, slurpen aan een cocktail. De mooie Camo leersoorten geven deze krukken een luxe uitstraling.

De vormgeving van deze hoge AAS33 is een ontwerp van Hee Welling, simpel en doeltreffend, net als de rest van de About A-familie. Welling is er in geslaagd om functionaliteit en oogstrelend design in de Hay About A Stool te combineren waardoor vorm, functie, comfort, detail en esthetiek elkaar aanvullen en versterken.

De leersoorten die HAY voor deze barkrukken heeft geselecteerd geven een luxueuze upgrade aan het economische design van Hee Welling. U kunt voor deze AAS33 kiezen uit de volgende leersoorten:

  • Sierra leer - gepigmenteerd leer, zeer duurzaam en beschikbaar in vele kleuren

  • Coda leer - duurzaam comfortabel leer, beschikbaar in vele kleuren

  • Silk leer - prachtig zijdezacht leer met een natuurlijke finish, beschikbaar in vele kleuren


De AAS33 lage barkrukken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, leersoorten en soorten onderstel. Dit is de lage variant. Maak een keuze uit uw favoriete leersoort en geniet van luxe Deens design.

Afmetingen:
B 50 cm x D 43 cm x H 65/76 cm

Eigenschappen

Artikelnaam HAY AAS33 ABOUT A STOOL BARKRUK LAAG LEREN KUIP
Artikelnummer 265002
FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn Google+