HAY COPENHAGUE EETKAMER STOEL

Over HAY COPENHAGUE EETKAMER STOEL
De Copenhague stoel heeft een simpel ontwerp en is daardoor ideaal voor gebruik in grote publieke ruimtes maar ook zeer handig in huis. Om de eettafel of op uw werkplek, in de speelhoek van uw kinderen of op een slaapkamer.
Lees meer
   

0,-

Onze voordelen?

Gratis thuisbezorgd

Snelle levering

Gratis interieuradvies

Laagste prijsgarantie

Bel ons via +31 77-358 06 68


HAY COPENHAGUE EETKAMER STOEL

Copenhague stoel, ontwerp van Ronan en Erwan Bouroullec voor HAY.

De Copenhague stoel van Hay is onderdeel van de Copenhague serie van Ronan en Erwan Bouroullec. Ook de stoelen in de serie zijn oorspronkelijk ontwikkeld in opdracht van de Universiteit van Kopenhagen. Hierbij is vooral rekening gehouden met functionaliteit, duurzaamheid en onderhoudsgemak van de stoelen.

De Copenhague stoel heeft een simpel ontwerp en is daardoor ideaal voor gebruik in grote publieke ruimtes maar ook zeer handig in huis. Om de eettafel of op uw werkplek, in de speelhoek van uw kinderen of op een slaapkamer. Het stapelbare ontwerp zorgt ervoor dat de Copenhague stoelen snel zijn op te ruimen en de simpele maar doeltreffende vorm van de zetel, met daarbij de doeltreffende V-poten, geven de Copenhague stoelen hun praktische kwaliteit.

De kleuropties voor de Copenhague stoelen zijn talrijk. U kunt daarnaast ook kiezen uit verschillende soorten bekleding. Bekijk de opties voor de Copenhague stoelen op uw gemak!

Eigenschappen

Artikelnaam HAY COPENHAGUE EETKAMER STOEL
Artikelnummer 263641
FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn Google+