HAY J77 EETKAMERSTOEL

Over HAY J77 EETKAMERSTOEL
De J77 eetkamerstoel van Folke Pålsson maakte oorspronkelijk deel uit van de beroemde FDB meubelserie. Eenvoudig design voor een redelijke prijs!
Lees meer
   

159,-
Kies een uitvoering:

* Vereiste velden

Vraag offerte aan voor

Productnaam Prijs
HAY J77 EETKAMERSTOEL € 159Onze voordelen?

Gratis thuisbezorgd

Snelle levering

Gratis interieuradvies

Laagste prijsgarantie

Bel ons via +31 77-358 06 68


HAY J77 EETKAMERSTOEL

J77 eetkamerstoel, ontwerp van Folke Pålsson voor HAY.

De J77 eetkamerstoel van Folke Pålsson maakte oorspronkelijk deel uit van de beroemde FDB meubelserie. Eenvoudig design voor een redelijke prijs. Met dit J77 stoelontwerp geeft Hay een geüpdatete kijk op deze evergreen uit de jaren 60 van de vorige eeuw.

De rugleuning van de J77 wordt gekenmerkt door de spijlen die verticaal langs elkaar geplaatst zijn. Verder vallen het eenvoudige zitvlak en de stoere poten op. Daarmee is de J77 stoel in deze nieuwe versie nog beter op zijn plek, ook in een moderne inrichting.

De spijlen in de rugleuning van de J77 Hay eetkamerstoel geven de stoel zijn eenvoudige, tijdloze look. De J77 stoelen staan voor comfortabel en klassiek design, dat bovendien betaalbaar is.

De eenvoudige houten constructie en zijn lichtgewicht design maken van de J77 een tijdloze klassieker. De eenvoudige houten constructie en zijn lichtgewicht design maken van de J77 een tijdloze klassieker. Deze eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bekijk op uw gemak de mogelijkheden en bestel uw favoriete J77 stoel.

Eigenschappen

Artikelnaam HAY J77 EETKAMERSTOEL
Artikelnummer 263742
FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn