HAY JW01 EETKAMERSTOEL HOUT

Over HAY JW01 EETKAMERSTOEL HOUT
Door de combinatie van de houten zitten en rugleuning met het stalen onderstel is de JW01 HAY stoel overal op zijn plek.
Lees meer
   

245,-
Kies een uitvoering:

* Vereiste velden

Onze voordelen?

Gratis thuisbezorgd

Snelle levering

Gratis interieuradvies

Laagste prijsgarantie

Bel ons via +31 77-358 06 68


HAY JW01 EETKAMERSTOEL HOUT

JW01 eetkamerstoel, ontwerp van Jakob Wagner voor HAY.

De JW01 eetkamerstoelen van Jakob Wagner kenmerken zich door hun eenvoudig, Scandinavisch design. Minimalisme ten voeten uit en zo een aanwinst in elke inrichting. Door het moderne lichtgewicht design is de JW01 een populaire eetkamerstoel en een favoriet in onze Hay collectie.

Minimalisme lijkt tegenwoordig synoniem voor Scandinavisch design. Deze JW01 stoel is daar een goed voorbeeld van. Eenvoudige, ronde vormen, design zonder opsmuk. De Denen van Hay hebben dat als geen ander onder de knie.

Door de combinatie van de houten zitten en rugleuning met het stalen onderstel is de JW01 stoel op zijn plek in vele keukens, barretjes en leefomgevingen. Al werd deze barkruk in 2002 ontwikkeld, de uitstraling van de JW01 eetkamerstoel is nog steeds eigentijds en modern.

De JW01 stoelen zijn verkrijgbaar in twee maten, in vele kleurtjes en met verschillende onderstellen. Bekijk op uw gemak de opties en bestel dan uw favoriete JW01 eetkamerstoel.

Eigenschappen

Artikelnaam HAY JW01 EETKAMERSTOEL HOUT
Artikelnummer 265385
FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn