Tover je woonkamer om tot bioscoop

  Ze is niet meer weg te denken uit onze woonkamers: de TV. Zonder ooit bij jou thuis te zijn geweest durven we te wedden dat de televisie een prominente plek inneemt. In de meeste woonkamers is dit toestel het centrale object waaromheen meubels, lampen en decoratie worden geplaatst. Hoe komt die TV nou beter tot haar recht dan met een prachtig TV meubel? Bij Berden ben je hiervoor aan het juiste adres.

  Spectral Next tv-meubel


   Het nieuwe TV kijken

  De centrale plaats van de televisie is al jaren onveranderd gebleven, maar de manier waarop we kijken is wel veranderd. Steeds minder mensen kijken lineair TV, dat wil zeggen de programma’s die op dat moment worden uitgezonden. Bij nagenoeg ieder abonnement bestaat de mogelijkheid om zelf te beslissen wanneer je welk programma kijkt. Bovendien zijn er tegenwoordig talloze streamingdiensten beschikbaar waarmee je op ieder moment toegang hebt tot een gigantisch aanbod van series en films.

  Door dit fantastische aanbod zijn we veel meer films gaan kijken vanuit onze luie stoel en gaan we steeds minder vaak naar de bioscoop. De grote Hollywoodfilms zijn gemaakt voor het witte doek met een spetterende audio installatie. Ook de series van tegenwoordig doen qua plot en techniek niet onder voor een echte film. Om dit alles tot zijn recht te laten komen, heb je behalve een goede televisie met een scherpe beeldkwaliteit natuurlijk ook een hoogwaardig audiosysteem nodig. Tot slot maken een stijlvol audio TV meubel en een heerlijke relaxfauteuil van Berden de bioscoopervaring echt af.


  ► Design audio TV meubels bij Berden

  Ben je op zoek naar kwaliteit en design? Dan zit je goed bij Berden! Wij hebben een groot aanbod van prachtig ontworpen en technisch vernuftige meubels waarmee je TV echt tot haar recht komt en bovendien de kabels netjes kunnen worden weggewerkt. Onderstaande designmerken hebben oog voor detail en brengen de bioscoop naar je huis.

  Pastoe Landscape kast

  Bij Pastoe zijn de mogelijkheden haast eindeloos. Met hun TV kasten is het zowel mogelijk om de televisie op te hangen als te laten staan. Verbonden apparatuur staat in de kast en is via een kabelopening met de TV verbonden. Pastoe zorgt voor een nette afwerking zodat er geen stapel kabels in de kast ligt. Het meubel kan in ieder formaat worden samengesteld en er is een grote verscheidenheid aan verschillende ontwerpen beschikbaar.

  Kijk bijvoorbeeld eens naar het Landscape System dat wordt gekenmerkt door de speelse afwisseling van componenten tussen doorlopende bladen. Of het Track System dat geschikt is om je waardevolste herinneringen tentoon te stellen. Door middel van kabeldoorvoeren, sleuven in de bodem, uitsparingen, kabelgeleiders en een infraroodverlenger kan Pastoe ervoor zorgen dat je kast alle benodigdheden heeft terwijl kabels zoveel mogelijk netjes uit het zicht liggen.

  Ook het Studimo kastensysteem van Interlübke biedt fantastische mogelijkheden om je thuisbioscoop mee tentoon te stellen. Geheel op maat gemaakt en met een zeer ruime keuze aan kleuren en materialen is er gegarandeerd een exemplaar te bedenken dat volledig aan jouw wensen voldoet. Eventueel met de optie om de TV te verbergen achter stijlvolle schuifdeuren. In plankkleur gelakte audiofronten bieden verborgen opbergruimte onder de TV voor soundbars en media-apparatuur.

  Ben je op zoek naar een echt verbluffende bioscoopervaring? Dan is een soundbar TV meubel van Spectral het neusje van de zalm.

  Spectral Scala tv-meubel

  Uniek aan dit merk is dat de audio installatie stijlvol is geïntegreerd en compleet onzichtbaar verborgen is in het meubelstuk. Er zijn verschillende typen soundbars van Spectral zelf of van Sonos beschikbaar met de keuze tussen goed, beter of het best mogelijke geluid. Eenvoudig te bedienen met een app hoef je verder nog maar twee dingen te doen: ontspannen en genieten van een spectaculaire filmbeleving.


  ► Heerlijke fauteuils bij Berden

  Het enige dat dit bioscoopgevoel nog meer af kan maken is een heerlijke relaxfauteuil. Of meerdere, want je wil jouw spetterende home cinema natuurlijk graag delen met familie en vrienden. Gelukkig hebben we bij Berden ook een groot aanbod aan prachtig ontworpen meubelen waar je lekker in kunt zitten. Als we heel eerlijk mogen zijn zitten onze stoelen stukken beter dan een bioscoopstoel.

  Label Hidde fauteuil

  Zoals de Label Hidde. Een echte blikvanger die past in bijna elk interieur. De zeer comfortabele fauteuil nodigt uit om lekker in plaats te nemen en even te ontspannen bij je favoriete serie. Pas op, de stoel zit zo fijn dat je er niet meer uit wil opstaan en voor je het weet heb je een heel seizoen gebingewatcht.

  Luxe comfort met een speelse twist, dat is de B&B Italia Husk fauteuil. Ontworpen door één van de beste vrouwelijke ontwerpers. Is dit de stoel die je zoekt om lekker in weg te zwijmelen bij een romantische comedy of lokt de fauteuil je met een stoere actiefilm?

  Totale ontspanning in zowel zit-als ligstand vind je bij de Jori JR-7760 Brainbuilder relaxfauteuil. Voeten omhoog, drankje erbij en laat het avontuur maar beginnen. In deze elegante stoel zit je zo comfortabel dat je even vergeet waar je bent. Waan je in een andere wereld en ga helemaal op in de film!

  Kom je er niet uit en heb je meer hulp nodig bij je keuze? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan één van onze vestigingen.


  Neem contact met ons op

  * Vereiste velden

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn