HOOK KAPSTOK

Over HOOK KAPSTOK
De unieke Hook kapstokken hebben één grote haak en twee kleinere ophangmogelijkheden aan de onderzijde. Met slechts één exemplaar kunt u dus al drie jassen kwijt.
Lees meer
   

99,-
Kies een uitvoering:

* Vereiste velden

Onze voordelen?

Gratis thuisbezorgd

Snelle levering

Gratis interieuradvies

Laagste prijsgarantie

Bel ons via +31 77-358 06 68


HOOK KAPSTOK

Hook kapstok, ontwerp van Line Depping voor HAY.

De Hook kapstok van Hay valt op door eenvoudig design, mét een kleine twist. De Hook is uit één stuk hout geproduceerd, zo gebogen dat de haak op een loshangend stuk leer, of touw, lijkt. Deze speelse draai geeft de Hook kapstok zijn unieke uitstraling.

Line Depping ontwierp deze kapstok in de serie Wrong for Hay. De lijn die onder toezicht van Sebastian Wrong wordt ontworpen onderscheidt zich met speelse en lichtvoetige designstukken. Waarvan de Hook kapstok een mooi voorbeeld is.

De Hook kapstokken hebben één grote haak en twee kleinere ophangmogelijkheden aan de onderzijde. Met slechts één exemplaar kunt u dus al drie jassen kwijt. Dat is een economische en praktische oplossing voor elke overbezette garderobe. Hang er drie langs elkaar en uw garderobe profiteert direct van meer ruimte.

De Hook kapstok is verkrijgbaar in tal van kleuren. Rustig naturel essenhout tot opvallend geel en veel kleuren ertussenin. Bestel uw favoriete Hook kapstok en geef uw garderobe een welverdiende opknap- en opruimbeurt.

Eigenschappen

Artikelnaam HOOK KAPSTOK
Artikelnummer 263736
FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn Google+