Jouw nachtrust, onze expertise

Een goede nachtrust is van groot belang om overdag goed te kunnen presteren. Iedereen heeft echter andere behoeftes als het op slapen aankomt.

Bij Berden ben je daarom aan het juiste adres voor advies op maat. Zo hebben wij in onze vestigingen in Heerlen en Sittard een slaapafdeling waar onze slaapexperts je van harte welkom heten. Naast Auping vind je bij ons ook de slaapmerken Swissflex, Tempur, Beka, Kreamat en Avek. Hieronder informeren wij je graag over ons assortiment en stellen wij je voor aan onze slaapexperts!

Jouw nachtrust, onze expertise
Matrassen

Matrassen

Uitgerust wakker worden begint met een comfortabel matras. Ieder persoon is uniek, net als zijn of haar comfortwensen. Zo hebben lengte, gewicht, lichaamsbouw, slaaphouding en persoonlijke voorkeur invloed op wat je nodig hebt voor een goede nachtrust.

Als er één merk begrijpt hoe belangrijk een goed matras is, dan is dat Auping. Zo ontving Auping in 2020 nog de Red Dot Design Award voor het circulaire Evolve matras. Auping heeft bovendien diverse andere matrassen in collectie, die verkrijgbaar zijn in verschillende hardheden. Na een korte test in een showroom is het soms lastig te zeggen of je de juiste hardheid gekozen hebt; een lichaam heeft ongeveer 4 tot 6 weken nodig om te wennen aan een nieuw matras. Voldoet de matras niet aan jouw comfortwensen? Dan is het mogelijk je Auping matras binnen 90 dagen kosteloos om te ruilen!

Tempur heeft met een unieke technologie matrassen ontwikkeld waarbij de druk gelijkmatig wordt verdeeld en je jezelf helemaal gewichtloos voelt. Oorspronkelijk werden de matrassen ontwikkeld voor de NASA om astronauten te ondersteunen tijdens de lancering. Tempur matrassen worden nog altijd erkend door de NASA.

Hetzelfde geldt voor de matrassen van Swissflex. Door het gebruik van het innovatieve materiaal Geltex, zorgen de matrassen voor een optimale drukverdeling, gerichte ondersteuning en hebben ze een ademend vermogen. Geltex is een combinatie van elastisch gel en luchtdoorlatend schuim. De collectie met Geltex bestaat uit 3 hoogtes. Verder heeft Swissflex nog een uitgebreide collectie matrassen. Zo is er voor ieder persoon een geschikt matras verkrijgbaar.

Bedden en boxpsrings

Oorspronkelijk zijn bedden en boxsprings bedoeld om in te slapen, maar vandaag de dag worden ze voor zoveel meer gebruikt. We kijken er tv of lezen er een boek, voor een zieke is het de plek om beter te worden en we nemen er de dag door met onze partner na een lange werkdag. Verder is een bed of boxspring zeer bepalend voor de sfeer in je slaapkamer. Het is daarom ontzettend belangrijk dat je de juiste keuze maakt.

Boxsprings hebben een luxe uitstraling en bestaan veelal uit een combinatie van 3 lagen, opgebouwd uit een basis, matras en topper die je naar merk/model en wens kunt samenstellen. De lagen zorgen voor een dubbel zo fijn slaapcomfort en bieden stevigheid en stabiliteit. Bovendien hebben boxsprings een zeer goede ventilatie, waardoor je fris wakker wordt.

De vakmensen van Avek zijn de echte kenners als het gaat om boxsprings. De collectie bestaat uit diverse boxspring programma's zoals de 1927, Noflik en Ninety. Elk model heeft een eigen karakter en biedt een ruim aanbod aan mogelijkheden die op maat zijn gemaakt.

Bedden zijn er in diverse stijlen. Het voordeel van een bed is dat u de ombouw, bodem én matras zelf kunt combineren en zo echt geheel naar uw slaapbehoeftes kunt aanpassen.

De bedden van Auping zijn eigentijds, stijlvol en duurzaam, waardoor je er lang van kunt genieten. Kies voor een van de ledikanten uit de collectie, zoals het bekende Auronde bed of het Essential bed, en voorzie het van een spiraalbodem, en een matras naar wens. De mogelijkheden qua afmetingen zijn eindeloos. Ook zijn er diverse opties die je aan het bed kunt toevoegen, zoals nachttafeltjes en verlichting.

Bedden en boxsprings
Kussens & meer

Kussens & meer

Om helemaal verzekerd te zijn van een goede nachtrust is de juiste ondersteuning van hoofd en nek ook van toegevoegde waarde. De slaaphouding is veelal bepalend voor welk kussen het best bij je past. Voor zijslapers is bijvoorbeeld het Tempur Original kussen zeer geschikt. Met het juiste bedtextiel dat voldoet aan jouw wensen maak je de ultieme slaapbeleving echt compleet

Onze slaap experts

Op onze Berden slaapafdelingen in Heerlen en Sittard vind je onze slaapexperts die u graag van passend advies voorzien. Door steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van slapen én door hun kennis en ervaring te delen zijn zij de aangewezen personen om jou te helpen bij je zoektocht naar een goede nachtrust. Heb je vragen over onze collectie of ben je nieuwsgierig geworden en wil je een afspraak maken met een van onze experts? Neem dan contact met ons op.

Onze slaapexperts
^