Een uitnodigend huis

Het kleurrijke en gastvrije huis van Natasha Landers weerspiegelt haar persoonlijkheid.

Een uitnodigend
huis

Natasha heeft al een kwart eeuw ervaring als consultant op het gebied van diversiteit en veranderingsmanagement en runt haar eigen adviesbureau. Ze koestert een voorliefde voor levendige en kleurrijke meubels en accessoires in haar omgeving.

“Je thuis moet weerspiegelen wie je bent. Ik ben een sociaal vlinder, maar ook een vrijbuiter. Ik wil de dingen anders doen.”

“23 jaar geleden kocht ik deze Victoriaanse woning van een oudere paar. Toen ik er met mijn tweejarige dochter introk, ontbrak het aan centrale verwarming. Mijn eerste prioriteit was het waterdicht maken van het gebouw omdat er regen door het dak sijpelde. Daarna moest ik de elektriciteit in het hele huis vernieuwen. De eerste vijftien jaar heb ik alles geleidelijk gedaan zonder te overhaasten. Ik besteed veel aandacht aan details; ik wil zeker zijn dat ik krijg wat ik wil.

Ik ben dol op vintage stukken, omdat objecten met een tijdloze uitstraling waarde hebben. Klassiek meubilair uit het midden van de vorige eeuw past in elke ruimte. Als creatieve geest bruis ik voortdurend van ideeën. Ik verander regelmatig het interieur en experimenteer graag. Je kunt mijn kleding een beetje vergelijken met mijn huis. Alles is kleurrijk.”

Quote Natasha

“Ik ben geen minimalist. Velen zouden me eclectisch noemen, maar dat is nu eenmaal de beste beschrijving van mijn benadering. Mijn voorouders kwamen uit zonnige oorden, terwijl het hier vaak grijs is. In mijn keuken heb ik een gele rubberen vloer, dus hoe grijs het buiten ook is, binnen schijnt altijd de zon. De keuken, tevens de eetkamer, is de plek waar ik graag feestjes geef. Ik geniet ervan om diverse gerechten te bereiden. Vaak zitten we met vrienden rond de tafel en spelen we domino of woordspelletjes. Muziek aan en dansen door de kamer is mijn favoriete bezigheid. Laat niemand je vertellen wat wel of niet goed is aan je huis en interieur. Wat jij als aangenaam ervaart, is het enige dat telt.”

^