Voeg kleur toe aan je interieur

We kunnen allemaal wel een vrolijk tintje in ons interieur gebruiken.

Ben je snel geneigd naar veilige kleuren, zoals grijs, zwart of wit, en weet je niet zo goed waar te beginnen? Wij hebben verschillende kleurrijke eyecatchers voor je op een rijtje gezet! Of stel gewoon geheel naar wens een designmeubel samen. Kies een mooie stof- of leersoort in je favoriete kleur en creëer het meubel van jouw dromen. Vind je een heel meubel in een opvallende kleur wat veel van het goede? Dan kan je ook een vleugje kleur in je interieur aanbrengen door het toevoegen van accessoires met leuke kleuraccenten of een levendig kunstwerk.

Kleur aan interieur

Kleurrijke meubels

Een meubel in een vrolijke, opvallende kleur is een echte toevoeging aan jouw interieur. Ga voor een mooie, oranje Artifort Orange Slice stoel als echte blikvanger in je zitkamer, een gele Pastoe A'dammer kast in de studeerkamer voor inspiratie of voor een blauw Auping Auronde bed voor een kleurrijke slaapkamer om opgewekt in wakker te worden.

Hou je van de bekende designklassiekers, zoals de Martinelli Luce Pipistrello lamp of MDF Italia Tense tafel? Deze zijn tegenwoordig ook in een mooi gekleurde uitvoering leverbaar!

Bekijk hier de kleurrijke meubels die we voor je hebben uitgelicht.

Creëer jouw eigen designmeubel

Wist je dat vrijwel alle designmeubelen helemaal naar wensen samen te stellen zijn? Bekleed jouw favoriete fauteuil of stoel in een mooie gekleurde stof- of leersoort. Of ga zelfs een stapje verder en kies voor een meubel, zoals de Leolux Pallone fauteuil, waarbij zowel de zitting als rug in een andere stoffering en kleur verkrijgbaar zijn. De zitting van de Pallone bestaat zelfs uit twee delen waardoor u in één design drie kleuren kunt toepassen!

De mogelijkheden zijn echt eindeloos, waardoor het meubel perfect op de rest van jouw interieur af te stemmen is.

Lees hier meer over het samenstellen van jouw eigen designmeubel.

Een vleugje kleur in jouw interieur

Past een groot meubel in een aanwezige kleur niet bij jou? Dan kun je natuurlijk ook gaan voor een vleugje kleur door voor een gekleurde accessoire te kiezen. Een fleurig gekleurd tapijt, zoals het Hay Pinocchio vloerkleed, een leuke blauwe of oranje Vitra Nuage vaas of een vrolijk Hay Dot kussen geven jouw interieur net dat beetje extra.

Bekijk hier de verschillende kleurrijke accessoires in ons assortiment.

Interieuradvies bij Berden

Waar de één snel de knoop weet door te hakken als het om kleur aankomt, heeft de ander moeite met het vinden van een passende tint voor in het interieur. Wil je graag wat kleur toevoegen in jouw interieur, maar weet je niet zo goed hoe? Dan staan onze interieuradviseurs klaar om jou te helpen! Zij voorzien je graag van goed advies en denken op een creatieve manier mee om uiteindelijk samen tot het gewenste resultaat te komen. Het is mogelijk om de interieuradviseurs in onze woonwinkels te bezoeken, maar zij kunnen natuurlijk ook een bezoek aan huis brengen voor een goed beeld van jouw stijl, wensen en de indeling van het interieur.

Lees hier meer over interieuradvies bij Berden.

^