Natuurlijk en duurzaam

Ontdek de nieuwste trendkleuren, meubeltrends en trendy stijlen

Trend
Natuurlijk en duurzaam

Duurzaam design, de natuur naar binnen halen en een mix van natuurlijke kleuren als groen, beige en warme rood- en bruintinten. De groene kleur kun je naar binnen halen in je meubilair of als tint op de muur, maar natuurlijk ook met planten. Ze geven ons energie en staan centraal in het interieur. De Ferm Living Plant Box is de perfecte plantenstandaard om de groene natuur letterlijk in huis te halen. Combineer het groen met beige tinten, natuurlijke houtsoorten en stoffen zoals linnen en katoen voor dat ultieme natuurlijke effect. De rood -en bruintinten brengen warmte in het interieur.

Bij een duurzaam interieur moet je denken aan meubels die lang meegaan, die niet snel slijten en die relatief milieuvriendelijk en grondstof besparend gemaakt zijn. Probeer altijd te zoeken naar een eigen stijl. Combineer oud met nieuw. Kies voor tijdloze meubelen en breng vervolgens sfeer aan met accessoires. Bij het uitzoeken van nieuwe meubels is het goed om te letten op het materiaal en het onderhoud van het meubel. Is het praktisch in gebruik en hoe lang gaat het mee? Meubels die gemaakt zijn om lang mee te gaan en die daarna nog hergebruikt kunnen worden. Natuurlijk en duurzaam.

Natuurlijk Barcelona

Natuurlijk marmer

Natuursteen zoals marmer is een interieurtrend die al langer meegaat, maar nog steeds een trend is. Door het gebruik van marmer in het interieur wordt er eenvoud en rust gecreëerd. Marmer wordt vaak gecombineerd met metaal of hout. Door marmer met hout te combineren wordt er een warme sfeer toegevoegd aan het interieur. Ben je opzoek naar een marmeren tafel? Misschien is een tafel van Knoll of Metaform dan wel iets voor jou. Voor houten meubelen ben je bij de designmerken Artisan, Arco, Bert Plantagie en Pilat & Pilat aan het juiste adres.

Natuurlijk Ferm Living Plant Box
Natuurlijk Arco
^