Ontwerp- & interieuradvies

  Op zoek naar een nieuw interieur, maar weet je nog niet precies waar je moet beginnen? Wil je graag advies? Dan ben je bij Berden wonen & slapen aan het juiste adres. Niet alleen voor interieuradvies voor een geheel nieuw interieur maar ook voor een gedeelte van jouw woning. Lees hieronder waarmee wij jou kunnen helpen.

  Interieur- en ontwerpadvies


  Inspiratie & advies
  Het kan soms lastig zijn om keuzes te maken en deze vervolgens weer te vertalen naar jouw eigen interieur. Goed advies van onze interieuradvieseurs kan hierbij helpen en een groot verschil maken. Onze adviseurs luisteren goed en denken op een creatieve manier met u mee, om uiteindelijk tot het gewenste resultaat te komen. Breng vrijblijvend een bezoek aan een van onze woonwinkels en bespreek jouw woonwensen met onze deskundige interieuradviseurs. Onze adviseurs hebben elk zo hun expertise waardoor er altijd wel iemand is die jouw woonideeën kan vertalen naar een passend interieuradvies dat aansluit bij jouw interieur.

  Interieur- en ontwerpadvies


  InterieurplanSamen komen we tot het gewenste resultaat
  Na het kennismakingsgesprek kan een van onze adviseurs optioneel een bezoek aan huis brengen om een goed beeld van de indeling te krijgen. Indien gewenste gaat onze adviseur naar aanleiding van dit bezoek voor jou aan de slag met onder andere een:

  • Moodboard
  • Plattegrondindeling
  • kleur- en meubelvoorstel
  • Lichtplan
  • SketchUp 3D-tekening

  Samen komen we tot het gewenste resultaat. Je bent van harte welkom in een van onze woonwinkels, waar we je graag verder helpen onder het genot van een lekker kopje koffie.

  ► Bekijk hier al onze woonwinkels en maak vrijblijvend een afspraak.


  Berden & thuisadvies
  Wil je graag een persoonlijk gesprek met één van onze interieuradviseurs? Dat kan! Onze interieuradviseurs komen graag bij je thuis. Tijdens dit thuisadvies kunnen onze interieuradviseurs al diverse stalen, ideeën en zelfs een meubel meenemen. Bekijk onderstaande video. 

  Hoe gaat het thuisadvies in zijn werk? 
  1. Stuur een mail naar info@berden.nl.
  2. Wij nemen vervolgens contact met je op. 
  3. De thuisafspraak wordt ingepland, afgestemd op jouw wensen.

  Aanmelden voor interieuradvies
  Ben je geïnteresseerd in een interieuradvies van een van onze interieuradviseurs? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. We nemen vervolgens spoedig contact met je op!

  Lukt het aanmelden niet? Stuur gerust een mailtje naar info@berden.nl. Ook dan nemen wij zo snel mogelijk contact op. 


  Aanmeldformulier interieuradvies

  * Vereiste velden

   

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn