Berden bij u thuis & online interieuradvies


  Berden bij u thuis & online interieuradvies

  Nu we weer een tijdje thuis moeten zitten, bent u inmiddels wellicht uitgekeken op uw interieur of bent u gewoon toe aan een nieuwe bank, tafel, stoel of slaapkamer! Door de nieuwe maatregelen omtrent Covid-19 hebben wij helaas de deuren van onze winkels moeten sluiten. Maar we willen u ook in deze tijd natuurlijk voorzien van een passend en deskundig interieuradvies. Daarom kunt u zich nu aanmelden voor interieuradvies aan huis of een online interieuradvies.

  ► Winkelen op afspraak
  Onze winkels zijn weer geopend op afspraak. We mogen u weer verwelkomen in onze wonen en slapen winkels. We staan voor u klaar, uiteraard volgens de RIVM richtlijnen. Het is weer mogelijk om te komen proefzitten en de kwaliteit van onze designmeubelen te ervaren. Wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact op met een van onze winkels die u graag wilt bezoeken of meldt u aan via het aanmeldformulier

  Berden & thuisadvies
  Wilt u graag een persoonlijk gesprek met een van onze interieuradviseurs? Dat kan! Onze interieuradviseurs komen graag bij u thuis, dit doen ze natuurlijk op gepaste afstand en volgens de richtlijnen van het RIVM. Tijdens dit thuisadvies kunnen onze interieuradviseurs al diverse stalen, ideeën en zelfs een meubel meenemen. Bekijk onderstaande video. 

  Hoe gaat het thuisadvies in zijn werk? 
  1. Maak via onderstaand formulier een afspraak of stuur een mail naar info@berden.nl 
  2. Wij nemen vervolgens contact met u op 
  3. Inplannen van een thuisafspraak, afgestemd op uw wensen 
  4. Thuisbezoek, uiteraard volgens de aangescherpte RIVM richtlijnen

  ► Berden & online interieuradvies
  Natuurlijk is het ook mogelijk om vanuit thuis onine interieuradvies te ontvangen. Plan een online interieuradvies met een van onze interieuradviseurs in via online videobellen. Hierin bespreekt u samen uw wensen en woonvragen en gaat u samen op zoek naar het beste resultaat en maakt u weer een gezellig en sfeervol thuis in deze donkere dagen! 

  Aanmelden voor een interieuradvies
  Bent u geïnteresseerd in een interieuradvies van een van onze interieuradviseurs? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in.
  We nemen dan spoedig contact met u op!

  Lukt het aanmelden niet? Stuur gerust een mailtje naar info@berden.nl en we nemen contact met u op!


  Aanmeldformulier interieuradvies

  * Vereiste velden

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn