Kasten | functioneel en stijlvol

Functionele meubels met een stijlvol design. Onze collectie design kasten mag gezien worden! Ontworpen om een prominente plek in je interieur te krijgen en functioneel wegens de handige en efficiënte opbergruimtes.

Kasten Kasten

Kledingkasten

Dressoirs

Ladekasten

Nachtkastjes

Wandkasten

Wandkasten

Opbergkasten

Opbergkasten

Roomdividers

Roomdividers

Vitrinekasten

Vitrinekasten

Tv-meubels

Tv-meubels

Buffetkasten

Buffetkasten

Boekenkasten

Boekenkasten

Producten 1-20 van 102

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 102

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Onze collectie kasten bestaat onder andere uit boekenkasten, kledingkasten, tv-meubels, dressoirs, wandkasten, opbergkasten en roomdividers.

Design kast bij Berden Wonen

Bij Berden Wonen vind je een prachtig en ruim assortiment design kasten. De collectie is met volle aandacht en grote zorg samengesteld. Het is een unieke collectie kasten van hoge kwaliteit. Je vindt Italiaanse, Deense, Zwitserse maar ook Nederlandse design merken terug. Zo zijn onder andere; Nolte kasten, Interlübke kasten, HAY kasten, Interstar kasten en Muuto kasten bij Berden Wonen vertegenwoordigd. Daarnaast zijn nog vele andere merken opgenomen in de collectie.

Ook in materiaal is een grote diversiteit vertegenwoordigd. We hebben een ruime collectie houten kasten. Ook de combinatie van metalen frames met hout of glas is sterk vertegenwoordigd. De afwerking is bij vele kastenprogramma's eindeloos. Of je voor een gelakte kast kiest, een kast met fineer of volledig hout of kunststof. In kleur, structuur en afwerking is veel mogelijk. De collectie kasten blijft zich uitbreiden bij Berden Wonen, voor iedere ruimte vind je een geschikte kast.

Design wandkasten, dressoirs, roomdividers of kledingkasten

In onze collectie vind je alleen de beste merken en de mooiste kastenprogramma's. Van wandkasten, roomdividers, boekenkasten en vitrinekasten. Maar ook alles voor de slaapkamer, zoals nachtkastjes en kledingkasten. Het assortiment is met grote zorg samengesteld, je vindt daarom altijd een passende kast bij jouw woonstijl en gebruikerswensen. Of je nu kiest voor een open kast met verschillende vaste planken. Of een kast met een modulaire systeem dat je naar eigen wens en inzicht kan samenstellen.

Design kast kopen bij Berden Wonen

Bekijk de volledige collectie kasten online bij Berden Wonen. Bezoek ook een van onze woonwinkels waar je een kleine greep uit de collectie kunt vinden. We adviseren je alvorens je bezoek eerst contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkel je het specifieke design meubel kunt vinden. Weet je welke kast in jouw interieur past? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Je kunt ook gemakkelijk jouw favoriete design kast online bestellen.

^