HAY Woody kast

De HAY Woody kast is niet zomaar een rekkensysteem!

  • Verkrijgbaar in diverse formaten en samenstellingen
  • Kan gebruikt worden als wandkast, roomdivider of opslag
  • Speels en industrieël uiterlijk

€ 345,00
Vanaf € 345,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de HAY Woody kast
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De HAY Woody is een prachtige stellingkast. Hij was oorspronkelijk ontworpen voor voorraadopslag, maar naar veel vraag werd dit systeem in productie genomen. Het frame is geïnspireerd op de vorm van ladders en geeft deze kast een speels en industrieël uiterlijk. Het is een moderne versie van de stellingkast, waarmee HAY bewijst dat rekken ook een bijzondere vormgeving kunnen hebben.

De Woody kan op allerlei manieren gebruikt worden en is gemakkelijk in vele composities neer te zetten. Gebruik het rek als opslag, roomdivider of wandkast. De kast is leverbaar in verschillende formaten en samenstellingen. Wilt u de perfecte kast samenstellen? Vraag in een offerte naar de mogelijkheden.

    Afmetingen (BxDxH)
  • Woody Low: 206,5 x 44,5 x 85,5 cm
  • Woody High: 206,5 x 44,5 x 196,5 cm
  • Woody Column Low: 75,5 x 44,5 x 85,5 cm
  • Woody Column High: 75,5 x 44,5 x 196,5 cm

Artikelnummer325296
HAY

HAY

HAY is een Deens designmerk dat in 2002 is opgericht. In deze 20 jaar is het uitgegroeid tot een bekend en populair merk in de design wereld. Binnen HAY laat men zich voornamelijk inspireren door Deense meubels uit de jaren ‘50 en ‘60. HAY werkt samen met zowel gevestigde als nieuwe ontwerpers om de collectie samen te stellen.

^