MDF Italia Minima 3.0 kast

De Minima 3.0 is nu nog veelzijdiger!

  • Dit is de nieuwe Minima van MDF Italia
  • Verdeeld in 5 soorten
  • In diverse afmetingen mogelijk
  • Voor meer informatie kunt u vijrblijvend contact opnemen!

€ 8.990,00
Vanaf € 8.990,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de MDF Italia Minima 3.0 kast
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
MDF Italia Minima 3.0 kast

Designer Bruno Fattorini

De Minima is nu nog eelzijdiger de vernieuwingen die zijn doorgevoerd! De Minima 3.0 is een aanpasbaar inrichtingssysteem dat in staat is om meer functies samen te voegen. De nieuwe Minima 3.0 is onderverdeeld in 5 soorten: een staande kast, hangende kast, wandkast, sideboard en ruimteverdeler.

De veelzijdige Minima 3.0 van MDF Italia

  • Minima 3.0 staande kast, wordt geleverd in 8 hoogtes: 42,5 / 79 / 115,5 / 152 / 188,5 / 225 en de nieuwe hoogtes 261,5 en 298 cm. Nieuwe planken met integratie van LED-verlichting.
  • Minima 3.0 hangende kast, heeft 4 hoogten: 38 / 74,5 / 111 / 147,5 cm.
  • Minima 3.0 wandkast, is een dynamische en opvallende collectie wandcomposities die zich leent voor verschillende functies en interpretaties.
  • Minima 3.0 sideboard, is een functionele en multifunctionele dressoircollectie, die zowel als scheidingswand als wandelement kan worden gebruikt, zowel voor het woongedeelte als voor het nachtgedeelte. Minima dressoir scheidt, bevat en geeft ruimte een goed ritme.
  • Minima 3.0 ruimteverdeler, is een extreem flexibel systeem dat tot 3 meter hoog wordt. Het werd geboren om te scheiden en verdeelt op functionele wijze zowel residentiële als contractruimten. Het is niet alleen een boekenkast, maar een veelzijdig systeem dat geschikt is voor verschillende doeleinden, in lijn met het snelle en multitasking-tijdperk van internet.

Neem voor meer informatie of een scherpe offerte voor uw favoriet, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

Artikelnummer315149
MDF Italia

MDF Italia

Onder het motto "eenvoud is goud" ontwerpt MDF Italia strakke, minimalistische designs met een hoge mate van functionaliteit. Deze eigenschappen maken MDF Italia meubelen geliefd over de hele wereld. Efficiëntie en kwaliteit worden in de ontwerpen van de design meubelen op subtiele wijze met elkaar verbonden.

Bruno Fattorini

Bruno Fattorini

Bruno Fattorini is geboren in Domodossola, Italië in 1939. Na zijn studie nam Bruno Fattorini in 1992 MDF Italia over dat hij vervolgens 15 jaar lang leidde.Zijn visie op minimalisme was baanbrekend: het leek eerder een toevoeging te zijn dan iets afnemen. Zijn eenvoudige ontwerpen tonen respect voor de extreme eenvoud van meubelen.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^