Piure Nex kast

De Piure Nex kast is dankzij zijn veelzijdigheid geschikt voor ieder interieur

  • Het kastenprogramma bestaat uit diverse elementen en verschillende uitvoeringen
  • Geheel naar eigen wensen samen te stellen
  • Neem voor alle mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op

€ 0,00
Op aanvraag
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Piure Nex kast
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Piure Nex kast

Een bijzonder kastenprogramma dat naar eigen wensen en smaak samen te stellen is. Voor elk interieur een passende kast met de Piure Nex kast.

De diversiteit van de Piure Nex kast

De Piure Nex kast is een buitengewone kastensysteem dat volledig naar uw voorkeur kan worden vormgegeven. Het programma bestaat namelijk niet alleen uit een modulair elementensysteem, maar ook uit verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit de Piure Nex Cabinet, het Piure Nex Sideboard, de Piure Nex Shelf en de Piure Nex Box.

De Piure Nex Cabinet-serie is een prachtige prominente kast die te voorzien is van veel deuren en laden. Deze kasten worden veelal samengesteld voor slaapkamers, maar staan ook prachtig in de hal of woonkamer. Verder is het Piure Nex Sideboard, zoals de naam al doet vermoeden, een mooi dressoir. Dit dressoir is niet alleen als staande kast op pootjes verkrijgbaar, maar ook als zwevende variant. U kunt naar wens de kast voorzien van lades, opbergvakken en deuren.

Wanneer u liever een mooie open kast toevoegt aan uw interieur is de Piure Nex Shelf ideaal voor u. Deze riante kast staat prachtig in vrijwel iedere woonkamer of studeerkamer. Dankij de vele opbergvakken kunt u al uw favoriete spullen uitstallen.

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Artikelnummer286826
Piure

Piure

Ludger Köhler en Simone Spang richtte in 2006 het bedrijf Piure op in München. De collectie systeemkasten van het Duitse merk staat voor kwaliteit en duurzaamheid in combinatie subtiele eenvoud en verfijning en behoort tot de hoogste vorm van design en kwaliteit door al het overbodige en middelmatige weg te laten.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^