Nachtkastjes | een praktisch, maar stijlvol meubel

Een nachtkastje is vaak een praktisch meubel in je slaapkamer. Je hebt er een nachtlampje en wellicht een wekker op staan en een laatje met wat spulletjes.

nieuwe website nieuwe website

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Daarom is het van belang dat je een nachtkastje kiest dat er goed uitziet, maar ook volstaat om je spulletjes op te zetten en in op te bergen. Ga voor jezelf goed na hoeveel opbergruimte je nodig hebt voor jouw spullen. Hoe dan ook, je hebt voldoende keuze uit verschillende design nachtkastjes. Ook de kleuren en afwerkingen per model zijn eindeloos. Berden Slapen heeft een geweldig aanbod aan nachtkastjes, van verschillende top design merken. Zo zijn onder andere Auping nachtkastjes en Kartell nachtkastjes vertegenwoordigd. Design merken zoals B&B Italia, Maxalto en Thonet kun je eveneens bij ons vinden.

Nachtkastjes in diverse modellen

Nachtkastjes zijn in verschillende uitvoeringen en modellen verkrijgbaar. Wil je alleen een ‘tafeltje’ voor een nachtlampje en je wekker? Of heb je liever een nachtkastje met één of meerdere lades, waar je jouw persoonlijke spullen graag in opbergt? Een nacht kastje met een deurtje vind je ook terug in onze collectie. Of je nu van minimalistisch of praktisch houd, je vindt altijd een passend nacht kastje.

Voor iedere woonstijl een nachtkastje

Passend bij iedere woonstijl vind je een nacht kastje. Of je nu van strak en modern houd of liever een industriële look. Het is bij Berden Slapen allemaal mogelijk. De nacht kastjes zijn in tal van uitvoeringen en kleurcombinaties verkrijgbaar. Ook wanneer je van hout houdt of een nacht kastje waar ijzer of chroom aan verwerkt is, vind je een passend nacht kastje.

Onze interieuradviseurs adviseren je graag over de mogelijkheden van de verschillende modellen nachtkastjes. Vertel onze interieuradviseur waar je wensen naar uitgaan, zo kunnen ze jou nog beter helpen bij de keuze van een nieuw design nacht kastje.

Koop je nachtkastje bij Berden Wonen

Een design nachtkastje koop je bij Berden Wonen. Bekijk de collectie online of bezoek een van onze woonwinkels. We adviseren je alvorens je bezoek contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkel je het specifieke model kunt vinden. Kom jouw favoriete nachtkastje bekijken, laat je adviseren naar de mogelijkheden en bekijk de stalen. Zo maak je de juiste keuze voor een design nachtkastje.

Ben je er uit welk nachtkastje precies bij je past? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of plaats gemakkelijk jouw order online.

^