Opbergkasten | plek voor al jouw spullen

Een opbergkast wil iedereen in zijn of haar interieur. Dé ideale kast om al jouw spullen, die je niet dagelijks wilt zien, in op te bergen. Zo hoef jij maar ook jouw visite, niet tegen rommel aan te kijken. De opbergkast is voorzien van meerdere deuren, schuifdeuren en/of lades, waar je jouw spullen makkelijk achter kunt laten verdwijnen. Bij Berden Wonen vind je een uitgebreid assortiment aan verschillende design opbergkasten. De collectie is met zorg samengesteld. Hier kun je verschillende top design merken terug vinden. Zo vind je onder andere Pastoe opbergkasten, maar ook kasten van Linteloo, MDF Italia en Cassina.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Opbergkasten in iedere woonstijl

Berden Wonen heeft het assortiment aan design opbergkasten zo samengesteld dat voor iedere woonstijl een passende opbergkast te vinden is. Zo kun je industriële opbergkasten vinden met mooi donker hout en een ijzeren frame. Passend bij een stoere en industriële woonstijl. Ook past deze uitstraling van opbergkasten goed bij een loft woonstijl.

Wanneer je van strak en modern houd, zijn er verschillende moderne opbergkasten te verkrijgen. Hier heb je zelf de vrije hand in of je voor een smalle opbergkast gaat of liever voor een kast in muurbreedte. Ook kun je kiezen voor een hoge kast tot aan het plafond of voor een lage opbergkast.

De kasten programma’s van de diverse top design merken zijn zo samengesteld dat je niet alleen maar keuze hebt in afmeting, maar ook in de afwerking. Zo kun je kiezen voor een houten opbergkast of een gelakte kast. De kleuren zijn eveneens zelf te kiezen, ga je voor een stoere zwarte opbergkast? Of toch liever voor een witte opbergkast, deze is natuurlijker, rustiger en gemakkelijk te combineren. Wil je een ware eyecatcher? Dan is een multi-colour kast misschien iets voor jou!

Alles netjes opbergen

Wij kennen het allemaal. Je hebt veel spullen die je nodig hebt of gewoon wilt bewaren, maar niet de hele dag tegenaan wilt kijken. Daarvoor zijn design opbergkasten een ware uitkomst. Bij Berden Wonen vind je diverse opbergkasten voor in de woonkamer, keuken of bijkeuken. Hier kun je al jouw spullen netjes in opbergen, niemand heeft dan nog zicht op jouw spullen.

Houd ook je opbergkast opgeruimd

Dat opbergkasten ongelooflijk handig zijn in ieders huishouden, daar ben je wel van overtuigd. Het nadeel van een opbergkast is, dat je gemakkelijk en snel spullen die in de weg liggen, in deze kast stopt. Onder het mom; poppetje gezien, kastje dicht. Iedereen weet daarom ook, hoe snel zo’n makkelijke opbergkast, rommelig en onoverzichtelijk oogt wanneer je deze openmaakt. Veel mensen hebben wel een kast in huis, die je liever niet openmaakt waar andere mensen bij zijn.

Daarom adviseren wij van Berden Wonen, houd het opgeruimd en overzichtelijk. Hoe doe je dit? Gebruik opbergmanden of transparante opbergkratten waar je jouw spullen in weg stopt. Zo kun je georganiseerd jouw spullen opbergen, zonder het overzicht te verliezen.

Hoe netjes je ook jouw spullen opbergt in jouw design opbergkast. Het overkomt je gewoon dat je het overzicht in je eigen kast kwijt bent. Haal daarom met enige regelmaat je kast volledig leeg. Poets deze uit en ga je spullen zorgvuldig na. Heb je deze nog nodig? Kan ik het misschien een tweede leven geven? Reorganiseer je opbergkast en zorg dat je opnieuw een overzicht hebt over de inhoud van je kast.

Deze tips zorgen ervoor dat je een opgeruimde en overzichtelijke opbergkast houd. Overbodige spullen kun je wellicht een tweede leven geven. Vaak kunnen spullen die jij niet meer nodig hebt, gebruikt worden door iemand anders. Geef je spullen een tweede leven, dit is ontzettend duurzaam. Helaas leven wij in een wegwerpmaatschappij, er wordt veel weggegooid. Spullen hergebruiken of een tweede leven geven is duurzaam en goed voor het milieu.

Design opbergkast kopen bij Berden Wonen

Een design opbergkast koop je bij Berden Wonen. Bekijk de collectie online of bezoek een van onze woonwinkels. We adviseren je alvorens je bezoek contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke woonwinkel je het specifieke model kunt vinden. Kom jouw favoriete opbergkast bekijken, laat je adviseren over de mogelijkheden en bekijk de stalen. Zo maak je de juiste keuze voor een design opbergkast.

Ben je er uit welke opbergkast precies bij je past? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of plaats jouw order gemakkelijk online.

^