Pastoe Vision Cabinets kast

Een prachtig verjaardagscadeau van Pastoe voor De Stijl; de Vision Cabinets kast

  • Een mooie aanvulling op de Vision-collectie van Pastoe ter ere van het 100-jarig jubileum
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, ontworpen door Cees Braakman
  • Eenvoudig te openen en sluiten door het handige druksysteem

€ 2.555,00
Vanaf € 2.555,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Pastoe Vision Cabinets kast
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Cees Braakman

Deze Cabinets kast is een mooie uitbreiding van de Vision collectie van het Nederlandse merk Pastoe, maar niet alleen dat. Het is ook een leuke aanvulling voor uw interieur.

Jubileum kast van Pastoe: de Vision Cabinets

Als uitbreiding op de succesvolle Vision-lijn zijn een aantal vaste combinaties gecreëerd, onder de naam: Vision Cabinets. Een vierkante cabinet op plint, een hoge kast en de secretaire op metalen onderstel (Vision Jubilee). In 2017 is er ook nog een model toegevoegd aan de collectie: de Vision Atlas, een kleine kast op een hoog onderstel verkrijgbaar in twee formaten. De kasten hebben een vaste indeling voor interieur en fronten. Elk front in de frontenset kan een andere afwerking of kleur krijgen. Alle pastoe kleuren zijn mogelijk, ook in combinatie met fineer. De fronten zijn greeploos en openen door middel van een druksysteem (snapper).

Afmetingen in cm (breedte x diepte x hoogte) van de kast zoals afgebeeld: 108 x 36 x 117 cm

De Vision Cabinets is verder ook in vele andere afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Artikelnummer284564
Pastoe

Pastoe

Het in 1913 opgerichte Pastoe begon als een winkel waar hoofdzakelijk stoelen werden verkocht. Door de jaren heen veranderde de focus van het bedrijf en kwam het accent steeds meer te liggen op opbergmeubelen onder het motto; "The Storage Of Your Life". De tafel- en stoelencollectie complementeren het assortiment van Pastoe.

^