Pastoe L-serie dressoir

Passend bij meerdere interieurstijlen de Pastoe L-serie dressoir.

  • De dressoir is in ash kleur
  • Handgrepen in het zwart
  • Gemaakt van duurzaam materiaal
  • Voldoende opslagruimte

€ 2.395,00 € 3.450,00
Pastoe L-serie dressoir is te bestellen in veelvoud van 1

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Pastoe L-serie dressoir
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Pastoe L-serie dressoir

Geniet van de stijlvolle en functionele L-serie dressoir van Pastoe. De dressoir past bij verschillende interieurstijlen en is voorzien van een grote hoeveelheid opbergruimte. De lades, schappen en deuren zijn zorgvuldig ingericht om aan allerlei vormen van opslag te voldoen.

Wat de dressoir onderscheidt van andere dressoirs is de kwaliteit van het materiaal. Hierdoor zal het meubelstuk voor lange tijd mooi blijven en oud worden. Hierdoor heb je extra lang plezier. Bij Pastoe werken ze hard aan de processen om duurzaamheid te verbeteren, een mooi voorbeeld hiervan is het in stand houden van oude meubels door nieuwe onderdelen aan te leveren.

Artikelnummer309879
Pastoe

Pastoe

Het in 1913 opgerichte Pastoe begon als een winkel waar hoofdzakelijk stoelen werden verkocht. Door de jaren heen veranderde de focus van het bedrijf en kwam het accent steeds meer te liggen op opbergmeubelen onder het motto; "The Storage Of Your Life". De tafel- en stoelencollectie complementeren het assortiment van Pastoe.

^