Fritz Hansen Planner kast

De Fritz Hansen Planner kast is tijdloos én modern!

  • Functionele kast van eikenfineer en gepoedercoat metaal
  • Ontwerp uit 1949
  • In drie verschillende afmetingen mogelijk

€ 1.246,00
Vanaf € 1.246,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Fritz Hansen Planner kast
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: Paul McCobb

Het ontwerp van de Fritz Hansen Planner kast dateert terug naar 1949 en is sinds 2019 in een nieuw leven geblazen! Dit maakt de Planner de eerste kast van het merk.

De Planner heeft een modern, maar tijdloos design. Deze kast komt overal tot zijn recht en is zeer geschikt als boekenkast of zelfs als een roomdivider.

De kast heeft prachtige houten bladen van eikenfineer, die ondersteund worden door het zwarte metalen frame. De Planner is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen en zijn perfect te combineren met elkaar.

Artikelnummer326230
Fritz Hansen

Fritz Hansen

Fritz Hansen is een design merk uit Denemarken en heeft een ontwerpfilosofie dat alle producten die zij ontwerpen een doel moeten hebben. Fritz Hansen gelooft in eenvoud en minimalisme en werkt samen met individuele architecten en designers. Hedendaags en mooi design mag volgens Fritz Hansen de kwaliteit nooit in de weg staan.

^