Flexform Piuma dressoir

De Piuma kast van Flexform: Een prachtige design voor ieder interieur!

  • Verkrijgbaar in diverse houtsoorten en tinten
  • Gemakkelijk te combineren met alles van de Flexform collectie
  • Vraag vrijblijvend een offerte aan!

€ 9.803,00
Vanaf € 9.803,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flexform Piuma dressoir
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Flexform Piuma dressoir

Designer Antonio Citterio

De Flexform Piuma is een mooie, tijdloze kast die verkrijgbaar is in verschillende afmetingen en uitvoeringen. De Piuma is een praktisch dressoir om bijvoorbeeld je tv op te zetten. Dankzij de strakke lijnen en het gebrek aan handgrepen past het dressoir in vrijwel ieder interieur. De kast is te vervaardigen uit verschillende houtsoorten en de poten zijn verkrijgbaar in gesatineerd, verchroomd, zwart verchroomd, gepolijst of champagne aluminium. De Piuma is verkrijgbaar als boekenkast en televisiemeubel.

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte):

160 x 75 x 40 cm

240 x 75 x 40 cm

240 x 55 x 60 cm

Boekenkast:

105 x 55 x 115 cm

Informeer vrijblijvend bij onze specialisten naar de vele mogelijkheden!

Artikelnummer274275
Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie, die in 1970 werd gepresenteerd, werd een groot succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich verbonden aan deze collectie.

Antonio Citterio

Antonio Citterio

Antonio Citterio is een Italiaanse designer en architect. Citterio heeft ontwerpen gemaakt voor veel toonaangevende designmerken zoals Flexform, Flos, Kartell, Vitra, B&B Italia en Maxalto. Sinds 1993 is Antonio Citterio Art Director bij Maxalto, het overgrote deel van de ontwerpen uit de collectie van Maxalto komen van zijn hand.

^