Pastoe Track System kast

Een prachtig wandsysteem van Pastoe is de nog jonge Track!

  • Een mooie wandkast met veel opties
  • Een ontwerp van Joost van der Veckt
  • Door zijn open karakter ideaal voor al uw waardevolle herinneringen
  • Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

€ 2.120,00
Vanaf € 2.120,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Pastoe Track System kast
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Pastoe Track System kast

Designer Joost van der Vecht (2019)

De Pastoe Track is beter te omschrijven als een wandsysteem dan een kast. Door zijn openheid is Track geschikt om je meest waardevolle herinneringen te tonen.

Configureer de Track van Pastoe naar wens

Configureer uw Track wand met de vele mogelijke aan staanders, planken, lades en achterpanelen. Zo maakt creëert u uw unieke Track wankast. De Track is verkrijgbaar in diverse combinaties, die te verkrijgen zijn van 59 tot 1000 cm breed en van 47 tot 161 hoog.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Dan staan onze adviseurs voor u klaar.

Artikelnummer321947
Pastoe

Pastoe

Het in 1913 opgerichte Pastoe begon als een winkel waar hoofdzakelijk stoelen werden verkocht. Door de jaren heen veranderde de focus van het bedrijf en kwam het accent steeds meer te liggen op opbergmeubelen onder het motto; "The Storage Of Your Life". De tafel- en stoelencollectie complementeren het assortiment van Pastoe.

^