Spectral Air Signature tv-meubel

Het Spectral Air Signature tv-meubel heeft een uniek design: het meubel smelt samen met de televisie

  • Speciaal ontworpen voor de Wallpaper televisie
  • Bestaat uit losse elementen die u kunt combineren tot iedere opstelling
  • Optioneel te voorzien van diverse technische snufjes
  • Geheel naar eigen wens samen te stellen

€ 2.244,00
Vanaf € 2.244,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Spectral Air Signature tv-meubel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Spectral Air Signature tv-meubel

Het Spectral Air Signature tv-meubel is speciaal ontworpen voor de allerdunste televisie ter wereld, genaamd de Wallpaper televisie. De Air Signature heeft een uniek design: het meubel smelt samen met de televisie. De Air Signature is een modulair meubel waardoor u het meubel geheel naar wens kunt samen stellen door te kiezen uit diverse losse elementen. Het meubel kenmerkt zich door een minimalistisch design doordat kabels en soundsystemen onzichtbaar geïntegreerd worden.

Het tv-meubel Air Signature zelf samenstellen
Het meubel is speciaal ontworpen voor de Wallpaper televisie, maar is ook beschikbaar als universele oplossing. Hierbij kunt u zelf de positie van uw televisie kiezen. Het stalen airboard is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. De extra kastonderdelen met glasoppervlak zijn in zeer veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Daarnaast heeft u de keuze uit een Smart Charge voor draadloos opladen.

Spectral
Bent u op zoek naar een mooi tv-meubel waarbij speakers en kabels onzichtbaar geïntegreerd zijn? Het vooraanstaande merk Spectral is sinds 1994 het enige originele bedrijf die hierin gespecialiseerd is. Of u nu voor een modulair model kiest of het meubel op maat laat maken, alles is mogelijk!

Artikelnummer303942
Spectral

Spectral

Spectral heeft op het gebied van tv-meubelen ware eyecatchers geproduceerd. Tv-meubelen met een chique uitstraling van Duitse kwaliteit. De afgelopen jaren is Spectral uitgegroeid tot de beste media meubel specialist van Europa. Vandaag de dag wordt het assortiment nog steeds uitgebreid met tv-meubelen, wandmeubels en tv-standaards.

^