Spectral Ameno tv-meubel

Het Spectral Ameno tv-meubel is ontzettend veelzijdig en kan volledig naar wens worden samengesteld

  • Het meubel is voorzien van moderne technieken en oneindig veel mogelijkheden
  • Kenmerkt zich door een minimalistisch en elegant design
  • Kabels en soundsystemen worden onzichtbaar geïntegreerd
  • Geheel naar eigen wens samen te stellen zodat het perfect in uw interieur past

€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Spectral Ameno tv-meubel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Spectral Ameno tv-meubel

Spectral Ameno tv-meubel
Het Spectral Ameno tv-meubel is voorzien van moderne technieken, diverse functies en oneindig veel mogelijkheden. Kortom, de Ameno is ontzettend veelzijdig en kan volledig naar uw wens worden samengesteld. De Ameno is een modulair meubel waardoor u hem geheel naar wens kunt samen stellen door te kiezen uit diverse losse elementen. Het meubel kenmerkt zich door een minimalistisch design waarbij kabels onzichtbaar geïntegreerd worden.

Het tv-meubel Ameno zelf samenstellen
Het oppervlakte is uit te voeren in glas, keramiek of hout. Daarnaast kunt u deze materialen ook met elkaar combineren voor een mooi contrast. De Ameno kan aan de wand bevestigd worden of op pootjes voor op de grond en is te voorzien van een 320º draaibare tv-beugel. Tevens is Ameno het enige tv-meubel waarbij Smart Flame mogelijk is, dit houdt in dat er door middel van ultrasoon geluid water zeer fijn verneveld wordt en met LED-lichting belicht. Hierdoor lijkt het net een echt vuur, maar dan ongevaarlijk en kindvriendelijk. Ook is het meubel te voorzien van een ingebouwd soundsysteem voor het beste geluid. Of kiest u voor Spectral Smart Light voor een sfeervolle achtergrond verlichting. Daarnaast heeft u de keuze uit een Smart Charge en Charge Dock voor draadloos opladen en voor Bluetooth / draadloze internet streaming.

Spectral
Bent u op zoek naar een mooi tv-meubel waarbij speakers en kabels onzichtbaar geïntegreerd zijn? Het vooraanstaande merk Spectral is sinds 1994 het enige originele bedrijf die hierin gespecialiseerd is. Of u nu voor een modulair model kiest of het meubel op maat laat maken, alles is mogelijk!

Artikelnummer303948
Spectral

Spectral

Spectral heeft op het gebied van tv-meubelen ware eyecatchers geproduceerd. Tv-meubelen met een chique uitstraling van Duitse kwaliteit. De afgelopen jaren is Spectral uitgegroeid tot de beste media meubel specialist van Europa. Vandaag de dag wordt het assortiment nog steeds uitgebreid met tv-meubelen, wandmeubels en tv-standaards.

^