MDF Italia Qubit kast

De Qubit is een mooie kast van MDF Italia met een zeer functioneel design!

  • Kan in diverse woonruimtes worden gebruikt
  • Als woningverdeler, wandmeubel of als een 'totum'-kast
  • Naar wens te combineren in verschillende afwerkingen
  • Neem voor meer informatie contact op!

€ 1.329,00
Vanaf € 1.329,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de MDF Italia Qubit kast
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Victor Vasilev

De naam Qubit is gegeven aan deze kast doordat het ontwerp een hulde brengt aan de kwantumtheorie en de meeteenheid. Het is een boekenkast met een rigoureuze, maar originele en betoverende geometrie.

De functionaliteit van de Qubit kast

Ontwerper Victor Vasilev ontwikkelde eigenlijk een vloeiende reeks van gelijkwaarige boxen die, door deze te herhalen, de kast vormen. Dus rechtlijnigheid en modulariteit, orde en sterke persoonlijkheid, flexibiliteit en precisie zijn verweven in deze gloednieuwe opslageenheid, die in diverse woonruimtes kan worden gebruikt, van de woon- tot slaapkamer, zowel te gebruiken als vrijstaande kast als wandmeubel.

MDF Italia en Berden

Bij Berden vindt u diverse Italiaanse designmerken, waaronder MDF Italia. De ontwerpen van MDF Italia zijn te herkennen aan eenvoud, functionaliteit en een strak design. Neem voor meer informatie of een scherpe offerte voor uw favoriet vrijblijvend contact met ons op!

Artikelnummer314929
MDF Italia

MDF Italia

Onder het motto "eenvoud is goud" ontwerpt MDF Italia strakke, minimalistische designs met een hoge mate van functionaliteit. Deze eigenschappen maken MDF Italia meubelen geliefd over de hele wereld. Efficiëntie en kwaliteit worden in de ontwerpen van de design meubelen op subtiele wijze met elkaar verbonden.

^