Pastoe Vision kast

Bekijk hier het meest veelzijdige model van Pastoe; de Vision kast

  • Eenvoud en effectiviteit vormen het design van de Vision kast van het Nederlandse merk Pastoe
  • Geheel naar eigen inzicht de totale kast te ontwerpen
  • Ook leuk om te combineren met andere kasten van Pastoe uit de Vision collectie

€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Pastoe Vision kast
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designers Pierre Mazairac en Karel Boonzaaijer

De Vision kast van Pastoe is een van de meeste veelzijdige kasten die er bestaat. Een echt Nederlands design.

De veelzijdigheid van de Vision kast

Met het handige ontwerp van de Vision kast kunt u geheel naar eigen inzicht uw kast creëren. Van een 3-dimensionaal reliëf tot een grafisch raster van lijnen en vlakken, van een serie sideboards tot een architectonisch landschap van volumes én van object aan de wand tot onderdeel van de wand. Niets is te gek. Ook qua kleur en afmeting is deze geheel naar eigen smaak te ontwerpen.

De kasten van de Vision sluiten door middel van een handig druksysteem en is greeploos. Bovendien is Vision kast ook leuk te combineren met de Elements uitvoering van Vision. Zo creëert u een geheel eigen en speels design.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of voor het aanvragen van een offerte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Artikelnummer279549
Pastoe

Pastoe

Het in 1913 opgerichte Pastoe begon als een winkel waar hoofdzakelijk stoelen werden verkocht. Door de jaren heen veranderde de focus van het bedrijf en kwam het accent steeds meer te liggen op opbergmeubelen onder het motto; "The Storage Of Your Life". De tafel- en stoelencollectie complementeren het assortiment van Pastoe.

^