Machalke

  Gestoffeerde meubels van Machalke bieden een onvergelijkbaar luxe zitcomfort. Omdat comfort een hoofdthema van elke collectie is, wordt bij elk product gecontroleerd of er volledig wordt voldaan aan de criteria van comfort en welbehagen. De verwerking van de unieke stoffen en leersoorten is van optimale kwaliteit en zorgt voor voortdurend genot. De met de hand vervaardigde, markante meubels worden gaandeweg steeds waardevoller.  2512 gevonden artikelen

  2512 gevonden artikelen

  De stofferingswerkplaatsen van Machalke liggen, aangepast aan het landschap, rond de futuristisch aandoende centrale, waarbij esthetiek en creativiteit bij alle activiteiten in het middelpunt staan. Hier worden al 28 jaar hoogwaardige gestoffeerde meubels met de hand vervaardigd. De esthetiek van de productlijn omvat klassieke, tijdloze alsmede design-georiënteerde collecties. Elegantie zorgde ervoor dat de naam Machalke internationale roem kreeg.

  De typische Machalke-esthetiek is het resultaat van een jarenlange design traditie, waarbij de creatie van tijdloze elegantie van oudsher voorop staat. In de loop van de jaren ontstonden steeds weer modellen die bepalend waren voor het beeld van de Duitse meubelfabrikant. Ontwerpen als "Pablo" of "Sigma" zijn inmiddels klassiekers geworden en niet meer weg te denken. Beeldvormend werkt vooral de internationaal bekende Teun van Zanten, die verantwoordelijk is voor de reputatie van de collecties, die over de hele wereld worden verkocht. Zijn ontwerpen hebben een tijdloze geldigheid en geven de Machalke-meubels hun karakteristieke uitstaling.

  Op internationale beurzen worden alleen die stoffen geselecteerd die volledig voldoen aan de typische Machalke-criteria. Naast een lange levensduur en duurzaamheid staat een bijzonder exclusieve en rijke uitstraling van de meestal unigekleurde bekledingsmaterialen voorop. Want harmonie tussen stof en vorm zorgt pas echt voor voelbaar comfort.

  De stofverwerkingsplaatsen van Machalke hechten veel waarde aan de zorgvuldige selectie van interessante en hoogwaardige leersoorten, wereldwijd, maar voornamelijk in Europa. Voor de collectie van leren meubels wordt uitsluitend hoogwaardig rundleer toegepast. Elke huid heeft zijn eigen, individuele structuur, waarmee bij de verwerking rekening wordt gehouden zodat deze optimaal tot zijn recht komt. Dankzij de natuurlijke verwerking blijven alle typische eigenschappen van het leer volledig behouden: het is ademend, aangenaam voor de huid en heeft altijd een prettige temperatuur.

  Onder constructie!

  We zijn druk bezig met het realiseren van onze nieuwe webshop, waardoor we nog niet de complete collectie van alle merken online hebben staan. Natuurlijk kunt u wel meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen over het merk of een model. Neem hiervoor contact met ons op.

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn