Matrassen | essentieel voor een goede nachtrust

Matrassen zijn een essentieel onderdeel van een goede nachtrust. Bij Berden Slapen vind je enkel de beste designmerken met hun top matrassen.

Matrassen

Producten 1-20 van 27

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 27

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hierbij zijn innovatieve technologieën toegepast, waardoor het comfortabele en duurzame matrassen zijn met een geweldige ondersteuning. Ons uitgebreide assortiment matrassen biedt zowel een klassieke als een moderne look. We hebben ook matrassen met verschillende ondersteuningsniveaus, stijlen en materialen. Je vindt onder andere Auping matrassen, Tempur matrassen, Avek matrassen, Swissflex matrassen en Jensen matrassen.

Een goede ondersteuning

Onze matrassen zijn door de design merken met grote zorg ontwikkeld. Door de beste innovatieve technieken door te voeren in de verschillende matras ontwerpen, biedt het jou de beste ondersteuning voor je lichaam. Ook wordt de slaapkwaliteit hiermee verbeterd. Welke techniek ook verwerkt is in een matras, het is belangrijk om een matras te kiezen dat past bij jouw persoonlijke slaapbehoeften. Of je nu een zacht, medium of stevige matras wilt. De collectie matrassen is door Berden Slapen met grote zorg samengesteld om te voldoen aan al je conform eisen.

Een goed matras voor een goede nachtrust

Matrassen zijn een belangrijk onderdeel voor een goede nachtrust. In de slaap wordt de basis gelegd voor de gezondheid. Een goed matras biedt steun, waar je lichaam op kan uitrusten en ontspannen. Matrassen zijn in verschillende uitvoeringen te krijgen, zoals; koudschuim, polyether, pocketvering, latex, traagschuim en met binnenvering. Alle soorten matrassen hebben specifieke kenmerken met betrekking tot hardheid, lichaamsondersteuning, ventilatie en levensduur. Vooral als je specifieke eisen hebt; je hebt bijvoorbeeld last van je rug, je bent bedlegerig of transpireert overmatig, dan is het extra belangrijk om een bewuste keuze te maken uit het grote aanbod van matrassen. Laat je adviseren door een van onze slaapadviseurs en kom proefliggen op een van onze slaapafdelingen.

Matrastoppers

Niet alleen matrassen zijn verkrijgbaar bij Berden Slapen. Wij hebben ook een breed assortiment aan verschillende matrastoppers. Het topmatras is het dunne matras dat bovenop het dikke matras van een boxspring ligt. Het dikke matras heeft dezelfde kleur en stoffering als de boxspring. Het topmatras wordt ook wel topper of topdekmatras genoemd.

Koop je matras of topper bij Berden Slapen

Een matras of topper koop je bij Berden Wonen. Bekijk de collectie online of bezoek een van onze Berden Slapen winkels. We adviseren je alvorens je bezoek contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag in welke Berden Slapen winkel je het specifieke matras of topper kunt vinden. Kom vooral proefliggen en ervaar de verschillende matrassen. Zo bepaal je voor jezelf welk comfort bij jouw wensen past.

^