Auping Elite matras

De keuze voor wie het allerhoogste eist op het gebied van ondersteuning en ligcomfort: het Elite matras

  • Ventilerend matras voor een koele nachtrust
  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen
  • Stel naar jouw persoonlijke wensen samen

€ 1.795,00
Vanaf € 1.795,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Auping Elite matras
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Auping Elite matras

Het Elite matras is dé keuze voor wie de allerhoogste standaard wenst op het gebied van ondersteuning en ligcomfort. De hoge kwaliteit van de Vita Talalay Origins® comfortlaag in combinatie met de extra zachte bovenzijde van het matras zorgt ervoor dat Elite het beste matras is voor een geweldige nachtrust. Het matras bestaat voor een groot deel uit polyester, hierdoor is er een optimale ventilatie en voelt het matras niet broeierig aan.

Voor ieder lichaam een ander matras
Het Elite matras is met liefde en aandacht gemaakt voor jouw lichaam. Hierdoor is het matras beschikbaar in vier verschillende varianten, met elk een andere zonering voor een lichaamstype. Auping onderscheidt bodytype X, Y, A en I. Lengte en gewicht spelen hierbij geen rol, daarvoor is de hardheid een belangrijke factor. Voor de hardheid is het mogelijk om uit Soft, Medium en Firm te kiezen.

Artikelnummer331610
Auping

Auping

Al meer dan 130 jaar is Auping dé specialist op het gebied van uitgerust wakker worden. En dat is niet zonder reden. Het uit Deventer afkomstige bedrijf gelooft dat een uitgeruste wereld een betere wereld is.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^