Auping Elysium matras

Geniet van een goede nachtrust op het Auping Elysium matras

  • Gemaakt van circulerend materiaal
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Stel het matras naar jouw wensen samen

€ 1.395,00
Vanaf € 1.395,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Auping Elysium matras
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Auping Elysium matras

Elysium is een 100% circulair matras, speciaal gemaakt om heerlijk op tot rust te komen. Door het ontbreken van schuim en latex ventileerd het matras buitengewoon. De onderdelen zijn gehecht met de Niaga® click-unclick adhesive, een verbindingstechniek die ook onthechting van materialen mogelijk maakt. Ook is er in dit matras gebruik gemaakt van polyester, dit omdat het materiaal geen vocht opneemt. Het zorgt ervoor dat je matras niet warm aanvoelt.

Dit matras heeft ook een Harmony-pocs® comfortlaag. Deze laag is speciaal ontwikkeld voor het Elysium matras, die bestaat uit vele minveertjes die ieder verpakt zijn in kleine textiel zakjes. De veertjes zorgen ervoor dat de druk op de juiste manier wordt verdeelt en geeft men het gevoel van een liefdevolle knuffel.

Voor ieder lichaam een ander matras

Het Elysium matras is met liefde en aandacht gemaakt voor jouw lichaam. Hierdoor is het matras beschikbaar in vier verschillende varianten, met elk een andere zonering voor een lichaamstype. Auping onderscheidt bodytype X, Y, A en I. Lengte en gewicht spelen hierbij geen rol, daarvoor is de hardheid een belangrijke factor. Voor de hardheid is het mogelijk om uit Soft, Medium en Firm te kiezen.

Artikelnummer331579
Auping

Auping

Al meer dan 130 jaar is Auping dé specialist op het gebied van uitgerust wakker worden. En dat is niet zonder reden. Het uit Deventer afkomstige bedrijf gelooft dat een uitgeruste wereld een betere wereld is.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^