Avek Ouro matras

Het Avek Ouro matras kenmerkt zich door de beste pocketvering en een optimale ventilatie

  • Comfortabel matras
  • Voorzien van laag ademend Talalay latex
  • Verkrijgbaar met 3 soorten afdeklagen
  • Keuze uit diverse uitvoeringen en formaten

€ 1.295,00
Vanaf € 1.295,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Avek Ouro matras
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Avek Ouro matras

De Avek Ouro is een comfortabel matras met de beste pocketkern en een laag ademend Talalay latex. Dankzij 7 ergonomische comfortzones wordt je lichaam optimaal ondersteund. De ingebouwde pocketveren zorgen voor extra stabiliteit en een goede doorluchting. Hierdoor word je fris en uitgerust wakker en gaat het matras lang mee. Kortom, het Avek Ouro matras is uw garantie voor jarenlang een goede nachtrust.

Het matras Ouru zelf samenstellen

Het matras van circa 25 centimeter hoog heeft in de kern een 8-slags pocketvering met 515 veren per m². De vulling bestaat uit zuiver scheerwol. Maar eventueel is dit matras ook verkrijgbaar met anti-allergie vulling. Je kunt voor jouw Ouro matras kiezen uit een standaard, stevige of extra stevige uitvoering. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende Talalay afdeklagen en diverse lengte- en breedtematen. Talalay is een unieke latexsoort dat sterk ventilerend werkt en zeer comfortabel is.

Het Ouro matras is verkrijgbaar met drie soorten afdeklagen:
Type 700: Talalay latex (4 cm), voor een ventilerend en comfortabel matras
Type 800: Talalay natural (4 cm), voor een 100% natuurlijk, ventilerend en comfortabel matras
Type 900: Talalaly natural (6 cm), voor een 100% natuurlijk, ventilerend en extra comfortabel matras

Artikelnummer290668
Avek

Avek

Het Nederlandse merk Avek staat bekend om vakmanschap in ruimtebesparende bedden, matrassen, bedbodems en zeker ook boxspring bedden. Het motto van oprichter Roel Kok is Arbeid, Vlijt en Kwaliteit. In de beddenfabriek in Surhuisterveen gaan moderne technieken en ambachtelijke kennis van het beddenvak hand in hand.

^