Jensen Sleep III topper

Geniet van heerlijk comfortabel slapen met de Jensen Sleep III topper!

€ 0,00
Vanaf € 700,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Jensen Sleep III topper
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Jensen Sleep III topper

De Sleep III is een heerlijke topmatras. Deze topmatras is gevuld met Innergetic® Latex. Deze vulling zorgt ervoor dat de topper zeer goede lucht- en vochtregulerende eigenschappen heeft. Daarnaast is de vulling deels geperforeerd en deels geprofileerd. De perforatie zorgt voor ventilatie en profilering voor een zachte en stevige kant. Zowel bacteriën als stofmijt kunnen zich moeilijk ontwikkelen in latex, waardoor u geniet van een schoon en gezond bed.

Wasbaar op 60°C Alle topmatrassen van Jensen hebben een afneembare, deelbare en op 60°C wasbare hoes. Het topmatras Softline III is leverbaar in verschillende afmetingen.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Artikelnummer282610
Jensen

Jensen

Jensen is een bedrijf uit het Noorse Svelvik dat in 1947 startte met de productie van meubelen. De materialen waren schaars in de eerste twee jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog, de ambities van Jensen zeker niet. Vanaf de productie van de eerste matrassen is het doel om iedereen de best mogelijke nachtrust te geven.

^