Tempur Original Supreme matras

Een stevig matras dat veel ondersteuning biedt: het Tempur Original matras!

  • Een drukverlagende ondersteuning
  • Voorzien van CoolTouch technologie
  • Wasbare hoes
  • Last van rugklachten tijdens het slapen? Vraag een offerte aan voor een Tempur Original Supreme matras!

€ 1.649,00
Vanaf € 1.649,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Tempur Original Supreme matras
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Het Tempur Original is een stevig matras die veel ondersteuning biedt. Het materiaal past zich perfect aan het lichaam aan. Het matras is ook voorzien van CoolTouch technologie, hierdoor blijft de hoes koel en wordt de afvoer van overmatig vocht bevordert. De hoes kan eenvoudig eraf geritst worden, zodat deze gemakkelijk gewassen kan worden.

Tempur Original Supreme Matras

Dit matras biedt een extra ondersteuning door de toevoeging van een 2 cm dikke comfortlaag, ten opzichte van het Tempur Original matras. Daarnaast biedt het matras een drukverlagende ondersteuning. Het matras heeft een hoogte van 21 cm.

Artikelnummer327394
Tempur

Tempur

Tempur staat vooral bekend om zijn matrassen en kussens. Het Tempur materiaal is in 1970 ontwikkeld door de National Aeronautics and Space Administration (NASA) om astronauten tijdens hun lancering te ondersteunen. Tempur zorgde ervoor dat je van deze comfortabele ondersteuning ook thuis, in je eigen slaapkamer, kon genieten.

^