Artifort

Artifort is de merknaam waaronder Wagemans Maastricht BV haar designmeubels verkoopt. De naam is samengesteld uit de woorden art en fortis. Oftewel: kunst en kracht. De boodschap die Artifort hiermee wil uitdragen is dat de meubels niet alleen bijzonder kunstzinnig zijn, ze zijn ook nog eens uitermate duurzaam. De exclusieve Artifort meubels staan voor topkwaliteit en comfort en komen helemaal tot hun recht bij jou thuis, op kantoor of in openbare ruimtes.

nieuwe website nieuwe website

Producten 1-20 van 80

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 80

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Laat je inspireren door de speelse en strakke Artifort Apollo fauteuil, Artifort Mare Loose bank en Artifort Apps fauteuil op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

Gewaagd en tijdloos design van Artifort

Artifort is een sterk Nederlandse merk dat al jaren bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen en een prachtige collectie meubels. Bekende designers zoals Pierre Paulin en Patrick Norguet werkten met Artifort samen om de stijlvol vormgegeven en comfortabele stoelen, fauteuils, tafels en banken te ontwikkelen. De resultaten mogen er zijn. Er bestaan slechts weinig merken die er net zo goed in zijn geslaagd om tegelijk origineel en toch tijdloos te zijn als Artifort.

Artifort meubels creëren een landschap

Een woonkamer ingericht met Artifort meubels is een landschap van organische en kleurrijke vormen. Mike Simonian en Maaike Evers van de vooruitstrevende industriële ontwerpstudio Mike & Maaike hebben zich voor Artifort laten inspireren door een heel specifiek soort landschap. De karakteristieke Friese terp stond model voor de Artifort Terp tafel. Een zachte bolvormige poef, optioneel verkrijgbaar met massief eiken tafelblad. De designers hebben zichzelf de uitdaging gesteld om een landschap te ontwerpen dat uitnodigend is voor de mensen, activiteiten en objecten die het omgeven. Dit is zeker gelukt.

Door samenwerking met uiteenlopende ontwerpers heeft Artifort een veelzijdig aanbod, maar je ziet ook overeenkomsten tussen de verschillende meubels. Zo zijn er veel organische vormen te zien en veel natuurlijke, maar toch ook felle kleuren. Al die kleuren en vormen creëren een landschap bij jou thuis waar de Terp tafel slechts één voorbeeld van is. Neem plaats in de vrolijke zachte sinaasappel van de Artifort Orange Slice fauteuil. Een speels design met een toepasselijke naam. Het felle oranje is bovendien verdacht goed te combineren met andere kleuren en meubels.

Maak het landschap helemaal compleet met de Artifort Swamp relaxfauteuil of de Artifort Suit eetkamerstoel.

^