Artifort banken

Comfortabel zitcomfort en een unieke uitstraling, dat zijn de banken van Artifort. Met een kleurrijke en speels design zijn het ware eyecatchers in ieders interieur. Met de Artifort Chaise Longue staat er ware kunst in je zithoek. Voor een modern en organisch interieur is deze zitbank uitermate geschikt.

Ga jij liever voor een bankstel met een strakke uitstraling? Dan is de Artifort C416 sofa iets voor jou. In 1960 ontworpen bank was voor die tijd erg vooruitstrevend, maar voor nu nog steeds tijdloos. 2019 is daarom de C416 opnieuw uitgebracht.

16 producten

Van hoog naar laag sorteren

16 producten

Van hoog naar laag sorteren

Artifort Mare bank

Gaat jouw voorkeur liever uit tijdloos, ingetogen en strakke lijnen? De Artifort Mare bank is dan de zitbank die past bij jouw. René Holten heeft deze Mare collectie ontworpen, het bijzondere en kenmerken is de inkeping in het midden van de zitting. Maar ook de ranke sledevoet, deze loopt vanuit de achterzijde door tot aan de voorzijde van de bank.

In deze collectie heb jij de vrije hand, je kunt niet alleen kiezen uit de aantal zitplaatsen. Maar ook met de losse elementen kun je deze bank aanvullen, zoals een lounge deel, hoekelement of door een grote pouf. Ook de zithoogte, armleuning en bekleding heb jezelf de vrije keuze. Bekijk de Mare bank in een van onze woonwinkels en laat je adviseren en inspireren.

Wil je jouw strakke zithoek aanvullen met een bijpassende salontafel? Passend bij de Mare bank heeft Artifort ook de Mare Tafel. Deze is eveneens van de hand van René Holten. Of zoek je een bijpassende fauteuil? Deze is eveneens verkrijgbaar als de Artifort Mare fauteuil.

Banken die tijdloos zijn

De bankstellen van Artifort zijn kwalitatief hoogwaardig en zullen altijd tijdloos zijn. Ontwerpen uit het verleden zijn heden ten dagen nog steeds modern. Ontwerpen van nu, zullen in de toekomst modern blijven. Dit is het streven van Artifort!

Berden en Artifort

Berden is officieel dealer van Artifort. Wil je graag de Artifort collectie bekijken? Neem gerust contact met ons op, zo kunnen wij jou informeren in welke woonwinkel je jouw favoriete Artifort bank kunt vinden.

^