Artisan

Artisan staat bekend om haar ambachtelijke producten zoals massief, hoogwaardig meubilair. De bekendste producten van Artisan zijn haar stoelen en tafels. Alle producten worden met de hand gemaakt waardoor de eindresultaten tijdloos en zeer duurzaam zijn. Het is belangrijk voor Artisan om de vrije geest en filosofie van de ontwerpers zo goed mogelijk tot haar recht te laten komen. De Artisan Mela Stoel is dankzij haar unieke design een lust voor het oog voor echte houtliefhebbers. De stoel is gemaakt met een rond en handmatig gepolijst houtwerk. De perfecte zitcomfort in combinatie met de organische vormgeving zijn de unieke kenmerken van deze door Marija Ruzic en Ruder Novak-Mikulic ontworpen stoel.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Uniek gepolijste vormen van Artisan

De organische vormen van alle Artisan meubelen symboliseren het duurzame karakter van de materialen die gebruikt worden bij alle materialen. Dankzij de zorgvuldige aandacht die gepaard gaat met het selecteren van de juiste materialen komen de unieke houtnerven van alle meubelstukken perfect tot hun recht.

Ruime keuze van Artisan

De meeste modellen van Artisan zijn leverbaar in diverse soorten materialen en kleuren waardoor je droom stoel volledig zelf kunt samenstellen. Bij de Artisan Naru stoel kun je kiezen uit diverse soorten hout en kun je ervoor kiezen om de stoel te voorzien van metalen ringen net onder de armleuningen voor unieker en stoerder karakter. Dankzij haar eenvoudige maar uniek design past deze stoel in vrijwel ieder interieur.

Duurzaam karakter van Artisan

De hoogwaardige materialen en comfortabele meubels van Artisan zijn dankzij haar unieke samenstelling tijdsbestendig en zullen in de toekomst nog steeds modern ogen. De duurzame en blijvende modellen die voorzien zijn van kwalitatief hoogwaardige materialen zijn hierdoor een perfecte aankoop wanneer je wilt genieten van hedendaagse maar ook toekomstige comfort.

Artisan als partner

Artisan is een van de sterke partners van Berden Wonen. Iedereen binnen Berden Wonen helpt je dan ook graag met het maken van de juiste keuze. Het veelzijdige aanbod van de stoelen van Artisan zorgt ervoor dat er altijd wel een stoel is die past bij het plaatje van je dromen. Kijk bijvoorbeeld eens naar het strakke design van de Artisan Neva Stoel, het unieke design van de Artisan Latus stoel of de zeer moderne maar toch comfortabele Artisan Neva Light stoel.

^