Auping Dekbedden

Niet te warm, niet te koud. Lekker donzig of liever een dun dekbed? Elk persoon heeft zo zijn voorkeuren en met de optimale keuze van Auping dekbedden wordt het een heerlijke ongestoorde nachtrust. Wil je heerlijk ontwaken in een optimale conditie? Dan zijn de Auping dekbedden een uitstekende mantel voor je slaap.

Het is een vaak voorkomend probleem. Het dekbed is ofwel te dik of te dun terwijl het verschilt per persoon wat het meest optimale dekbed is. Daarbij komt de voorkeuren van partners kunnen verschillen. Een meer isolerend dekbed hoeft niet per se zwaarder aan te voelen, maar is wel vaker geschikt voor meerdere soorten mensen.

Auping dekbedden hebben een gamma aan materialen die de basis vormen voor een wat luchtiger gevoel of juist meer een isolerend gevoel. Zo ga je deze winter elke nacht comfortabel naar dromenland.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Geschikt voor elk seizoen

Het maken van een passende keuze voor die heerlijke nachtrust is essentieel. Auping heeft deze keuze versimpeld met de hulp van het seizoenstype dekbed. Hierdoor weet je welk type dekbed het meest passend is voor elk seizoen.

De Auping dekbedden zijn verkrijgbaar in twee types: het zomerdekbed en het lente/herfstdekbed. Deze twee bij elkaar worden het 4-seizoenen dekbed genoemd.

De volgende keuze wordt bepaald door het type. Daarvan zijn er 3 beschikbaar. De Auping Dew, Auping Nest en de Auping Cloud.

Om de juiste type te kiezen paar je het met je slaapgevoel. Is het meer een lichter en luchtiger gevoel dat je de gewenste comfort geeft? Dan is de Auping Cloud de passende keuze. Dit premium dekbed van 100% Mazurisch ganzendons is geschikt voor de constante hogere binnentemperaturen en de zomerse nachten. Door een comfortabele buitenkant, van organisch katoen, wordt geen dons doorgelaten. Hierdoor is het uitermate geschikt tegen (huisstofmijt-) allergieën. Gecombineerd heel erg licht en luchtig maar toch heerlijk en fijn in de winterse frisheid.

Vaker in een zomerse nacht of warme binnentemperatuur? Dan is het een donzen dekbed dat voelt als een maatpak van comfort, de Auping Nest, een passende optie. Gevuld met een fijne mix van 90% ganzen- en eenden dons. Hierdoor is het dekbed ventilerend en luchtig zodat het leidt tot een heerlijke slaap temperatuur.

Of toch meer een omsloten gevoel dat het gemak van ongestoorde nachtrust geeft zoals de Auping Dew? Gemaakt van 100% hypoallergene premium polyester, uitstekend geschikt voor de (huisstofmijt) allergie.

^