Avek

Het merk Avek staat bekend om het vakmanschap in ruimtebesparende bedden, matrassen, bedbodems en zeker ook boxspring bedden. Het motto van oprichter Roel Kok is nog steeds een belangrijk uitgangspunt voor elke designer en artiest die het slaapcomfort tot stand brengt. Arbeid, Vlijt en Kwaliteit. In de beddenfabriek in Surhuisterveen gaan moderne technieken en ambachtelijke kennis van het beddenvak hand in hand. Die unieke combinatie maakt dat de Avek boxsprings zich onderscheiden van vele andere merken in de markt.

nieuwe website nieuwe website

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bekijk de uiterst comfortabele Avek Fier boxspring, Avek Ninety boxspring en Avek Sinne boxspring op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Kom gezellig langs in een van onze showroom om deze comfort te ervaren? Neem dan gerust contact met ons op.

Aangepast naar jouw wensen

Avek levert hoogwaardige materialen op maat gemaakt in Nederland waarop je volledig kunt vertrouwen. Het assortiment van Avek is volledig gericht op het leveren van de optimale nachtrust. Ook voor jouw bezoekers. Zij het met de Avek boxspring programma’s, de slaapkamer bed set, de matrassen of de vouwbedden.

Met de Avek Integra Spiraalbodem heb je een inlegbodem voor jouw huidige of nieuwe bed. Je kunt kiezen voor het handmatig of elektrisch afstellen van de rug- en voetendeel. Perfect combineerbaar met de Avek Bronze, de Avek Prate of de Avek Ouro matrassen.

Deze matrassen hebben verschillende opties. Zoals een 7- of 8- slags pocketvering. Voor de afdeklagen zijn er verschillende formaten beschikbaar per model. Je kunt kiezen uit afdeklagen zoals de OptiFoam HR, visco-elastisch schuim of geperforeerd latex.

Met de diverse lengte- en breedtematen gecombineerd vind je het optimale comfort op maat gemaakt.

Ook loges kunnen deze comfort ervaren

Jouw logés genieten ook van de welverdiende nachtrust met de verschillende vouwbedden in de collectie van Avek.

Een comfortabel vouwbed op wielen is het Avek Click vouwbed. Het is een luxueus vouwbed waarin je logé geniet van de comfort die Avek biedt. Met het Avek Duet dubbel divanbed en het Avek Twin dubbel divanbed wordt een comfortabel tweepersoonsbed aangeboden. Combineerbaar met de bijpassende Avek Spacer HR.

De populariteit van Avek is tijdloos. Ze leveren de ultieme slaapcombinatie met een fraaie uitstraling met tal van opties om aan jouw wensen tegemoet te komen. De combinatie van de type bodem, de ondersteuning en de lagen daarbovenop zijn een team met 1 doel. Het leveren van jouw ultieme nachtrust. Ontworpen om jouw comfort te maximaliseren.

^