Avek matrassen

Het merk Avek staat bekend om het vakmanschap in ruimtebesparende bedden, bedbodems, boxsprings en zeker ook matrassen. Het motto van oprichter Roel Kok is nog steeds een belangrijk uitgangspunt: Arbeid, Vlijt En Kwaliteit. In de beddenfabriek in Surhuisterveen gaan moderne technieken en ambachtelijke kennis van het beddenvak hand in hand. Die unieke combinatie maakt dat de Avek matrassen zich onderscheiden van vele andere merken in de markt.

Bekijk het zeer comfortabele Avek Bronze matras en Avek Prata matras op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Design verdient een Avek matras

Ben je op zoek naar een nieuw bed? Uiteraard wil je een prachtig design dat goed past binnen jouw interieur. Een bed is echter veel meer dan een decoratie item dat er mooi uit moet zien. De belangrijkste eigenschap is dat een bed comfortabel moet zijn. Een kwalitatief hoogwaardig matras van Avek draagt bij aan dit comfort. Is je keuze gevallen op één van de stijlvolle boxsprings van Avek? Dan is een uiterst comfortabel Avek matras natuurlijk al inbegrepen. Gaat je voorkeur uit naar een ander ontwerp? Welk bed of welk merk je ook kiest, jouw design bed verdient alleen het beste en dat is een matras van Avek.

Avek matrassen voor jouw gezondheid

Een goed matras is van levensbelang. Slaap je op het juiste matras dat speciaal is afgestemd op jouw lichaam dan zorg je daarmee goed voor jezelf. Perfecte ondersteuning houdt je rug en nek in een gezonde positie en dit voorkomt pijn of stijfheid in de ochtend. Op een goed matras val je sneller in slaap en slaap je langer door. Dit is niet alleen van belang voor allerlei lichaamsprocessen, ook je geest knap op van een kwalitatief goede nachtrust. Een nieuw matras is aldus een investering die zich onmiddellijk terugbetaalt. Kies ook voor lekker slapen en uitgerust wakker worden met één van de heerlijke matrassen van Avek.

Zoals het Avek Ouro matras dat zich kenmerkt door de beste pocketvering en een optimale ventilatie. Met maar liefst 7 ergonomische comfortzones wordt jouw lichaam perfect ondersteund. Dit matras is jouw garantie voor jarenlang goede nachtrust. Bovendien is dit matras, net als alle andere Avek matrassen, uitgerust met geïntegreerde voetverwarming zodat je nooit meer koude voeten zult hebben in bed.

Zelfs voor ruimtebesparende bedden heeft Avek een uiterst comfortabel matras ontwikkeld. Met het Avek Spacer HR matras biedt je jouw gasten een logeerbed om van te dromen. Voorzien van 5 comfortzones en met een veerkrachtige en ventilerende kern. Uiteraard heeft ook dit matras de speciale geïntegreerde Avek voetverwarming.

^