B&B Italia

Sinds de oprichting in 1966 is B&B Italia uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken op het gebied van hedendaags design. Het merk wordt inmiddels internationaal erkend als vertegenwoordiger van Italiaans meubel design, zowel op het gebied van particulier interieurontwerpen als bij de inrichting van openbare gelegenheden.

B&B Italia

Producten 1-20 van 127

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 127

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

B&B Italia ontwerpt moderne, tijdloze meubels waarbij creativiteit en innovatie het uitgangspunt zijn. Om die reden werkt B&B Italia samen met internationale topdesigners, die elk hun eigen, kenmerkende stempel drukken op ieder design object. Elk ontwerp bij B&B Italia is uniek en een resultaat van een combinatie van onderzoek, creativiteit en functionaliteit.

Bekijk de prachtige Camaleonda bank, Tufty-time bank en Shelf kast op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

B&B Italia voor zowel binnen als buiten

Dat B&B Italia bijzonder veelzijdig is zie je vooral aan het feit dat ieder ontwerp uniek is. De verscheidenheid aan stijlen, kleuren en materialen is werkelijk gigantisch. Van subtiele exemplaren die in ieder interieur passen tot extravagante meubels, voor wie het aandurft. Maar er is meer. Wat B&B Italia pas echt bijzonder maakt is dat ze zowel prachtige meubels maken voor in je huis als ook voor in de tuin. Jouw voorkeur voor design hoeft zich daarom niet te beperken tot de ruimtes binnenshuis. Geniet altijd en overal van topkwaliteit Italiaans design. Neem bijvoorbeeld het flamboyante B&B Italia Erica '19 outdoor daybed. Deze royale luxe brengt het zonovergoten Italië naar jouw achtertuin. Toch liever afgeschermd van de zon een mooi boek lezen? Dat kan in de B&B Italia Canasta '13 Outdoor fauteuil. Of organiseer een barbecue met familie en vrienden aan de B&B Italia Outdoor Tobi-Ishi tafel. Deze zeer robuuste eettafel met elegant afgeronde vormen is verkrijgbaar als indoor en outdoor variant.

Laat je inspireren in de B&B Italia studio

In onze woonwinkel in Sittard hebben we een geheel nieuwe B&B Italia-studio. Hier zijn de prachtige bekende modellen, zoals de Husk fauteuil, Ray hoekbank en Fat-Fat salontafels. Bezoek onze winkel en laat je inspireren door de mooie Italiaanse design meubelen.

^