B&B Italia tafels

De eettafels, salontafels en bijzettafels van B&B Italia voelen als de butler voor het meubilair. De tafels zijn de praktische metgezel voor elk interieur. Altijd daar wanneer je ze nodig hebt met een stijlvolle uitstraling. De combinatie van stijl met een aangenaam en betrouwbaar praktisch gebruik.

De keuze op deze pagina bevat de collectie van B&B en Maxalto. Kom langs naar de showroom voor een werkelijke verbeelding of neem contact met ons op als voor het beantwoorden van uw vragen.

Producten 1-20 van 24

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 24

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bescheiden maar toch expressief

Een mogelijke beschrijving van de B&B Italia Button bijzettafels is de kruising van de meest elegante kaarsen en knoppen die genoten van een groeispurt.

Losstaand hebben ze een persoonlijkheid van de hulp van een superheld naar het resterende meubilair. Samen met elkaar vormen ze een team van robuuste stijl en functionaliteit. De marmeren tafelblad in de MATT serie, in Wit Carrara of Zwart Marquinia, rust op een eencilinder poot. Aanpasbaar naar jouw wensen is deze te verkrijgen in ovale of ronde vorm met tientallen kleuren, hoogtes en lengtes.

Wat als de formele factor kan worden weggenomen? Voor het relaxed samenzijn, het natafelen of als bijzettafel. Dat had Patricia Urquiola in gedachte en creëerde de B&B Italia Fat-Fat & Lady-Fat salontafel als transformatie van de Mediterraanse poef. Verkrijgbaar in de bekleding met stof of leder. Met een subtiele interne compartiment, bruikbaar als opbergruimte. Een informele en speelse karakter in verschillende maten en combinaties. Afgeleid van de wereldberoemde bestseller de B&B Italia Fat-Fat.

Internationaal geïnspireerd aan tafel

Even dat moment om te genieten van de zorgvuldig voorbereide maaltijd. De eetkamer of eethoek straalt een karakter uit van rust. Waar het genieten van juist dat moment dat we samen zijn. Een combinatie van gestapelde Zen stenen geven deze fijne sfeer en gebalanceerde uitstraling.

Vanuit Japanse inspiratie kwam de B&B Italia Tobi-Ishi tafel tot leven. Een eettafel die de zen-centrum brengt in elke eetkamer of eethoek. Door de ronde vormen en secure afwerking van hoge kwaliteit in de versies cement, kunststof of eikenhout verrast de tafel in de samenhang met verschillende thema's.

^