Bert Plantagie outdoor meubels

De meubelen van Bert Plantagie kenmerken zich door het elegante en krachtige design. Als typisch Dutch Design merk laten de ontwerpers van Bert Plantagie zich inspireren door de natuur en zijn alle producten handgemaakt. Samen met bekende Nederlandse designers zoals Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder brengt Bert Plantagie hoogwaardige meubels uit in een stijlvol en tijdloos design.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bert Plantagie outdoor collectie

De designers van Bert Plantagie laten zich door de natuur en de vier elementen Vuur, Water, Aarde en Lucht inspireren. Nog meer dan bij de indoor collectie wordt bij de outdoor meubels aandacht besteed aan de natuur; zowel in het design als de afwerking komt dit naar voren. De outdoor collectie kenmerkt zich door de handzaamheid, het kleurgebruik en de speciaal geselecteerde materialen die bestand zijn tegen de Nederlandse weersomstandigheden. In de outdoor collectie van Bert Plantagie kun je diverse tafels, stoelen, bijzettafels en fauteuils vinden. Zo kun je ook buiten in stijl dineren, werken en ontspannen.

Handzame en unieke outdoor meubels

De outdoor collectie van Bert Plantagie kenmerkt zich door de elegante vormen en materialen met een natuurlijke look en feel. Wat denk je bijvoorbeeld van de Pedro tafel in combinatie met de Kiko Plus stoelen om aan te dineren of werken, of de Draat fauteuil om heerlijk te loungen. Bij de meeste stoelen kun je kiezen of je wel of geen armleuning wilt en alle meubels hebben opties om het design te personaliseren. Alle outdoor meubels zijn weerbestendig, wat betekent dat ze vocht-, vuil- en schimmel afstotend zijn. Daarnaast zijn de materialen UV bestendig waardoor ze hun kleur lang zullen behouden. Door de vele uitvoeringsmogelijkheden wat betreft kleur en afmetingen kun je voor elk type tuin of terras een mooie set vinden die bij jouw smaak en de rest van jouw outdoor ruimte past. Heb je wat minder ruimte of wil je bijvoorbeeld makkelijk tussen de voor- en achtertuin kunnen wisselen, dan is de speelse Triple bijzettafel aan je besteed. Met het handvat kun je de tafel gemakkelijk verplaatsen tussen meerdere terrassen.

Een complete inrichting met Bert Plantagie

Wis je dat de meeste outdoor meubels ook een indoor uitvoering hebben? Zo kun jouw interieur naadloos aan laten sluiten op jouw buitenruimte. Je hebt de keuze uit stoelen, (salon-)tafels en kasten. Net als bij de outdoor collectie kun je de meubels personaliseren door de ruime keuze uit materialen en afwerking. Wil je de (outdoor) meubels van Bert Plantagie graag in het echt zien? In de Berden showroom laten we je graag kennismaken met dit mooie merk!

^