Cassina stoelen | functioneel en creatief

Cassina staat al decennialang bekend om zijn uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een schitterende collectie opgebouwd met topontwerpen van de beste designers. Wat dacht je van de LC collectie van Le Corbusier, Jeanneret en Perriand? Of designklassiekers zoals de Red and Blue Chair van Gerrit T. Rietveld? Daarnaast weet Cassina ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen, kleuren en toepassingen op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen. Ontwerpers krijgen alle ruimte om te experimenten op het gebied van stijl en materialen. Cassina slaagt er daarbij in om deze stukken te presenteren als juweeltjes die perfect passen bij de rest van de collectie.

Bekijk de mooie en comfortabele Cassina 140 Cotone stoel, Cassina LC1 stoel en Cassina 646 Leggera armstoel op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

Producten 1-20 van 34

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 34

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Cassina stoelen bieden comfort en stijl

Cassina biedt een uitgebreid scala aan vormen en maten design stoelen en krukken. Stuk voor stuk ontworpen voor een verscheidenheid aan toepassingen en interieurstijlen. Dit wordt nog eens versterkt door geavanceerde materialen en rijke, heldere kleuren die worden gebruikt om de onderscheidende bekleding en ultra zachte vulling aan te passen. Elk meubelstuk staat synoniem voor het diepgewortelde ambachtelijke meesterschap van Cassina en levert de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Met prachtige Cassina stoelen in huis laat je jouw voorkeur voor design spreken zonder afbreuk te doen aan de wens om comfortabel te kunnen zitten. De ontwerpers van Cassina slagen er namelijk steeds weer in om bijzonder uitgesproken en creatieve stoelen te ontwerpen waarbij nooit uit het oog wordt verloren dat het behalve designobjecten zeker ook functionele gebruiksvoorwerpen zijn. Je hoeft dus niet langer te kiezen tussen gemak en schoonheid.

Elke ruimte kan een Cassina stoel gebruiken

De veelzijdige stoelen van Cassina sieren elke kamer in huis. Van eetkamer tot woonkamer en zelfs slaapkamer, maar ook op kantoor komt een stoel van Cassina helemaal tot zijn recht. Neem bijvoorbeeld de minimalistische Cassina 560 Back-Wing stoel met krachtige belijning. Maar ook de opvallende Cassina Zig Zag stoel zal niet misstaan in jouw interieur.

^