Cassina tafels | stijlvol en praktisch

Cassina staat al decennialang bekend om zijn uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een schitterende collectie opgebouwd met topontwerpen van de beste designers. Wat dacht je van de LC collectie van Le Corbusier, Jeanneret en Perriand? Of designklassiekers zoals de Red and Blue Chair van Gerrit T. Rietveld? Daarnaast weet Cassina ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen, kleuren en toepassingen op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen. Ontwerpers krijgen alle ruimte om te experimenten op het gebied van stijl en materialen. Cassina slaagt er daarbij in om deze stukken te presenteren als juweeltjes die perfect passen bij de rest van de collectie.

Bekijk de Cassina 269 Mex salontafel op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

Producten 1-20 van 43

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 43

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Cassina tafels voor iedere ruimte

De design tafels van Cassina vormen een collectie die perfect past in alle aspecten van het dagelijks leven. Cassina tafels voelen zich helemaal thuis in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer of in de hal komen de tafels door en door tot hun recht. Het moderne woonlandschap krijgt nieuwe mogelijkheden met deze veelzijdige en verfijnde serie design tafels. Ze zijn niet alleen nuttig, maar ook zeer decoratief. De unieke collectie wordt nog eens versterkt door prachtige materialen en exclusieve details. Hoogwaardige materialen en onderscheidende kenmerken zijn samengebracht in een betrouwbare combinatie van efficiëntie, stabiliteit en elegantie.

Duurzame tafels van Cassina

Net al vele andere designmerken besteedt ook Cassina veel aandacht aan duurzaamheid. Materialen worden met zorg geselecteerd en het productieproces wordt zoveel mogelijk geoptimaliseerd. Hergebruikte materialen, innovatief vakwerk en luchtzuivering. Cassina heeft van meubelbouwen een ware wetenschap gemaakt. Het vakwerk zie je uiteraard terug in het eindresultaat en het verhaal eromheen maakt dat de Cassina tafel er nog mooier uitziet.

Zoals de strakke en moderne Cassina LC14 Tabouret Nantes Reze bijzettafel die ook te gebruiken is als kruk. Of de speelse en dynamische Cassina 520 Accordo salontafel. Maar ook de opvallende Cassina Constantin bijzettafel is een heus design pareltje.

^