CS rugs

CS rugs is gespecialiseerd in het maken van luxe vloerkleden in allerlei soorten. De kleden zijn een verrijking voor jouw interieur en zijn een echt statement. De uitgebreide collectie is kenmerkend aan het tijdloze design en het oog voor detail. Het merk werkt samen met toonaangevende ontwerpers van nationale en internationale bodem. Het resultaat is een collectie diverse en unieke design vloerkleden.

nieuwe website nieuwe website
CS rugs

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Innovatieve vloerkleden

De collectie van CS rugs biedt een hoge diversiteit in materiaal, kleur, poolhoogte, structuur, design en vorm. Het is zelfs mogelijk om een vloerkleed nog verder te personaliseren naar jouw interieurwensen. CS rugs maakt alleen gebruik van natuurlijke materialen, zoals Nieuw-Zeelands wol, linnne, katoen en viscoses. Deze garens hebben prachtige eigenschappen die zorgen voor bijzondere resultaten: een prachtig vloerkleed.

Het merk CS rugs

De productie van CS rugs vindt plaats in Asten, Nederland en kan zichzelf daarom een Dutch Design merk noemen. De productie bestaat uit een mix van ambacht en hightech apparatuur. Het is een echt familiebedrijf. Eigenaar en creatief directeur Feico Dieudonné werkt samen met zijn vrouw Lilianne binnen het bedrijf. Alle afdelingen werken nauw samen en staan samen in verbinding.

Koop CS rugs karpetten bij Berden Wonen

Bekijk onze collectie aan CS rugs vloerkleden online of breng een bezoek aan een van onze winkels. We adviseren jou eerst contact met ons op te nemen wanneer je op zoek bent naar een specifiek vloerkleed. Wij laten je graag weten in welke winkel je jouw favoriet kunt vinden. Weet je nu al welk karpet bij jouw interieur past? Bestel het vloerkleed online of vraag een vrijblijvende offerte aan.

^