DaqiConcept

DaqiConcept is een jong design merk dat is opgericht in 2015. Met hun verfrissende producten hebben ze al verschillende awards in de wacht gesleept. Ze combineren traditioneel ambacht op een bijzondere manier met de moderne technologieën. Dit resulteert in bijzondere producten, zoals de JinGoo speaker of de Chirp wekker.

nieuwe website nieuwe website
DaqiConcept

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

JinGoo

JinGoo by DAQIConcept verenigt sfeerverlichting en een hoogwaardige Bluetooth speaker tot een uniek object. Het ontwerp bestaat uit verschillende stijlvolle Oosterse invloeden, in combinatie met moderne geluidstechnologie. Hierdoor is het resultaat een ongekende zintuiglijke ervaring van het hoogste niveau.

Maar waar komt de naam JinGoo vandaan? De naam is afkomstig uit de oude Chinese literatuur. De naam staat eigenlijk voor het geluid van zingende vogels. De vogel wordt beschouwd als het symbool voor vrijheid en geluk.

Het ontwerp van de JinGoo past in ieder interieur. Sluit je even af van de alledaagse drukte en geniet van het perfecte geluid en rustgevende verlichting in huis of op de werkplek. In de collectie vind je acht verschillende ontwerpen. Ze hebben allemaal een uitgesproken kleur en verhaal. Elke JinGoo is een uniek veelzijdig accessoire dat in ieder interieur past, omdat ze ook in verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar zijn. De vogelkooi heeft een ook functie. Doordat de kooi ruimtelijk is ontworpen staat de vogel in het middelpunt en dit zorgt voor een superieure geluidskwaliteit. Schoonheid en functionaliteit komen samen in dit uniek kunstobject.

Verbinden met de JinGoo

Om te verbinden met de JinGoo gaat dit gemakkelijk via Bluetooth. Ook wordt er gebruik gemaakt van oplaadbare lithium batterijen en energiebesparende LED-verlichting. Hierdoor kan er tot 15 uur lang muziek worden geluisterd en gebruik worden gemaakt van de verlichting zonder in de tussentijd op te hoeven laden. Hierdoor is het ontwerp ontzettend mobiel zodat er in meerdere ruimtes van jouw woning of werkplek gebruik kan worden gemaakt van de JinGoo.

^